Detalii din viața de familie a lui Virgil Ianțu. ”Nu ne ajunge niciodată timpul”

13.05.2021, 16:26
Detalii din viața de familie a lui Virgil Ianțu. ”Nu ne ajunge niciodată timpul”
Detalii din viața de familie a lui Virgil Ianțu. ”Nu ne ajunge niciodată timpul”

Prezentatorul de televiziune Virgil Ianțu a dat detalii despre familia sa.

Prezentatorul de televiziune Virgil Ianțu are toate motivele să fie mândru. Este tatăl unei adolescente superbe, Jasmina. Jasmina este rezultatul poveștii de dragoste pe care Virgil Ianțu o trăiește cu Roxana. Cei doi nu sunt căsătoriți. În cadrul unui interviu pentru revista Unica, Virgil Ianțu a explicat că înceracă să petreacă cât mai mult tim în compania familiei sale.

”Ca în orice familie, suntem ocupați, alergăm și nu ne ajunge niciodată timpul, deși am realizat în ultima vreme că, paradoxal, cu cât mă grăbesc mai puțin, cu atât am mai mult timp. Ce încercăm noi, și reușim, este să petrecem timp împreună. Este extrem de valoros pentru dezvoltarea emoțională a Jasminei și pentru sănătatea întregii familii. Din fericire, am respectat aceste lucruri și mă bucur enorm când văd rezultatele”, a declarat Virgil Ianțu.

Ce spune Virgil Ianțu despre fiica sa

Prezentatorul de la Televiziunea Națională a vorbit și despre fiica sa, Jasmina.

”Cu toate toanele perioadei, cred că suntem niște părinți fericiți. A contat mult comunicarea cu ea de când era foarte mică și comunicarea între noi doi, ca părinți. Mulțumim lui Dumnezeu și, bineînțeles, Jasminei că nu avem probleme majore și asta mă face să spun că să fii tată de fată este cel mai frumos lucru din lume! Ce fericiți suntem că Jasmina s-a gândit să ne aleagă pe noi!”, a spus el.

Virgil Ianțu a vorbit și despre cum se vede în această etapă a vieții sale: ”Îmi plac. Mă bucur de această etapă a vieții, dar încerc în permanență să schimb ce nu mă mulțumește la mine. Autosuficiența are în spate o mare doză de prostie. E drept că am și norocul vârstei și al experienței, iar relaxarea de acum mă ajută să fiu obiectiv, când vine vorba despre autocritică. E mai dificil când critica vine de la alții, dar înghit în sec, ascult, analizez și, dacă e cazul, schimb. Important este să asculți, chiar dacă nu arăți asta pe moment”.

citește și...