Detalii despre răpirea Luizei, date de mama fetei dispărute în Caracal în aprilie! Mesajul părintelui e tulburător: „Durere”

27.07.2019, 11:46
Detalii despre răpirea Luizei, date de mama fetei dispărute în Caracal în aprilie! Mesajul părintelui e tulburător: „Durere”
Mama Luizei e extrem de îndurerată

Autoritățile cercetează de mai bine de trei luni dispariția unei adolescente de 19 ani din Olt, care nu a mai fost văzută după ce s-a urcat într-o mașină, la ocazie, la fel ca Alexandra, de 15 ani.

În timpul perchezițiilor efectuate ieri în locuința suspectului din Caracal, zei de oameni s-au strâns în fața casei acestuia. Printre cei veniți se număra și mama Luizei Melencu, care a dispărut în aprilie, în împrejurări foarte similare cu dispariția Alexandrei.

„Microbuz nu era, așa că a luat ocazie”

Femeia a stat de vorbă cu reporterii și le-a spus ce s-a întâmplat în ziua fatidică: „Venea de undeva la piață, fusese de scoase niște bani, îi trimisesem bani din Anglia, Microbuz nu era, pentru că era duminică, așa că a luat ocazie”.

„Eu nu eram acasă, eram plecată în Anglia. A sunat tatăl meu la 112, a venit poliția, a dat detalii”, a mai precizat mama Luizei.

„Autoritățile să își facă datoria”

Întrebată cum se simte după ce au ieșit la iveală detalii îngrozitoare despre suspectul din Caracal, femeia a a avut un singur cuvânt de spus, „Durere”. Aceasta a spus și că le cere autorităților să ducă la bun sfârșit ancheta dispariției Luizei: „Să își facă datoria, ceea ce am impresia că nu prea și-au făcut-o în patru luni de zile. Că de-aia am ajuns aici, sunt patru luni și n-au făcut nimic”.

DIICOT a solicitat ca dosarele privind dispariția celor două fete să fie reunite, iar polițiștii suspectează că bărbatul în curtea căruia au găsit rămășițe umane ar fi și în spatele dispariției altei tinere.

Foto: Digi 24

citește și...