Detalii bombă în cazul Caracal: cine l-a dat de gol pe Gheorghe Dincă. Este rudă cu el

25.09.2019, 11:44
Detalii bombă în cazul Caracal: cine l-a dat de gol pe Gheorghe Dincă. Este rudă cu el
Femeia care a făcut circ în timpul reconstituirii faptelor comise de Gheorghe Dincă: 'Vreau să îl văd'

Detalii şocante continuă să iasă la iveala în cazul Caracal, la două luni după ce Gheorghe Dincă a fost reţinut.

Detalii bombă în cazul Caracal: cine l-a dat de gol pe Gheorghe Dincă. Este rudă cu el

Bărbatul de 66 de ani a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, însă există şi indicii conform cărora cele două fete ar fi încă în viaţă.

Chiar cuscrul lui Dincă l-a dat de gol. Bărbatul a fost filmat cu camera ascunsă şi a mărturisit că Alexandra şi Luiza sunt în Italia, la produs.

Jurnalista Evghenia Kironaki a realizat o filmare cu cuscrul lui Gheorghe Dincă şi a făcut înregistrarea publică. El a povestit, cu lux de amănunte, cum stau de fapt lucrurile în cazul Caracal.

Cuscrul lui Dincă a declarat, fără să ştie că e filmat, că şi el face parte din reţeaua din Italia. Bărbatul a crezut că are în faţă o posibilă victimă.

‘Esti facută bine, hai sa-ti dau un inel. De unde esti tu, ca nu esti de aici. Eu sunt cu ala implicat, cu Dinca. Baiatul lui cel mare o tinea pe fata mea. Am trei fete in Italia. Trei controale am avut. Au zis ca sunt fetele moarte si le-a adus ginerele meu la mine in curte. Fetele le-a luat ginerele meu, le-a expediat imediat…il aresteaza si pe el. CRIMINALUL DE LA CARACAL. M-oi pune, nu m-oi pune, dar il aresteaza si pe el. A luat fetele si le-a dus in Italia la produs.

Dinca mi-a rupt coastele, a amenintat cu cutitul pe fata mea (…) Faci 200-300 de euro. Luam masina, dar fara mine nu plecati in masina. Ne duce ginerele meu, ne duce ginerele meu, are 18 ani de cand circula prin Italia. Ne cazeaza si iesi la produs. Are el italieni, smecheri mari’, sunt mărturisirile şocante ale bărbatului. El ar putea să elucideze misterul dispariţiilor celor două fete.

Sursa: Antena 3

citește și...