Despre cine crede Sonny Flame că va ajunge în finala ”Survivor România”

09.04.2020, 08:45
Despre cine crede Sonny Flame că va ajunge în finala ”Survivor România”
Despre cine crede Sonny Flame că va ajunge în finala ”Survivor România”

Cântărețul Sonny Flame a fost eliminat de la emisiunea ”Survivor România”, transmisă de postul de televiziune Kanal D. Acesta a spus care este concurentul pe care îl vede în finala competiției.

La emisiunea FanArena, Sonny Flame a mărturisit pe cine vede el în finala ”Survivor România”. Artistul consideră că Elena Ionescu, coechipiera lui din echipa Faimoșilor merită să ajungă în finala competiției.

„Sunt și eu foarte curios ce o să se întâmple în continuare, s-a dat foarte rău în Elena și a rămas. Personal, eu o văd pe Elena în finală. O văd câștigătoare. Mi-aș dori să ajungă cât mai departe. Este interesant de văzut cum va lucra echipa împotriva ei sau dacă se vor uni, ceea ce mi-e foarrte greu să cred”, a declarat Sonny Flame, potivit wowbiz.ro.


Artistul a vorbit și despre relația apropiată pe care o are cu Elena Ionescu.

”În urmă cu câțiva ani, ambii au fost la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, în calitate de concurenți. Am legat de atunci o prietenie! Venind aici în partea a doua a competiției, am avut cu ea subiecte comune și mai puțin cu ceilalți! Acesta este adevărul, nicidecum că ar fi vreo relație între noi, Doamne ferește! Nici nu se pune problema. Poate vom colabora din punct de vedere muzical după Survivor, asta Da, în rest, ce s-a spus despre noi au fost numai mizerii”, a mai spus cântărețul.

citește și...