Denisa Tănase, de la Bambi, vorbește despre nuntă. ”Avem și nași, ne-am organizat”

04.07.2020, 10:40
Denisa Tănase, de la Bambi, vorbește despre nuntă. ”Avem și nași, ne-am organizat”
Denisa Tănase, de la Bambi, vorbește despre nuntă. ”Avem și nași, ne-am organizat”

Denisa Tănase, de la trupa Bambi, a făcut declarații despre o even tuală căsătorie cu actualul ei iubit, Mircea.

La emisiunea ”Star Matinal, de la Antena Stars, Denisa Tănase a făcut declarații despre relația cu iubitul ei, Mircea. Întrebată despre planurile de nuntă, Denisa Tănase a mărturisit că ea și iubitul ei nu au planuri în acest sens, deși și-au găsit nași și s-au organizat în acest sens.

”Nu avem planuri în direcția asta (n.r. nunta), însă chiar dacă am avea n-am mai putea în acest an. Îmi doresc o nuntă restrânsă. (…) Mie îmi place mai mult emoția și evenimentul să fie mai restrâns cu persoane foarte apropiate. (…) Am vorbit, avem și nași, ne-am organizat în direcția asta”, a afirmat Denisa Tănase, citată de spynews.ro.

De ce este certată de iubit

Cântăreața Denisa Tănase, de la trupa Bambi, a explicat că este certată de iubitul ei, Mircea, pentru că muncește prea mult.

Artista nu se ocupă doar de cariera artistică, ci și de afaceri cu parfumuri și cosmetice, astfel că are din ce în ce mai puțin timp pentru odihnă.

Situația nu este deloc pe placul iubitului Denisei Tănase, Mircea, care o ceartă că lucrează foarte mult.

„Mircea mă ceartă, pentru că stau foarte mult pe telefon și lucrez și efectiv de multe ori îmi ia telefonul din mână, în special când mâncăm. Pe fond de stres slăbesc, eu mă îngraș doar în vacanțe. Când slăbesc foarte mult, îmi iau câte o vacanță ca să pot să merg să dorm și să mănânc”, a declarat Denisa Tănase într-un interviu.

Ce declarație i-a făcut iubitului de ziua lui de naștere

De curând a fost ziua de naștere a iubitului Denisei Tănase. Artista i-a făcut o superbă declarație de dragoste pe contul său de socializare.

”La mulți ani, my baby from another maybe! ?❤️ Să te bucuri de călătorie! ? Să fii inspirat în alegeri și decizii, astfel încât însăși viața ta să devină sursă de inspirație pentru ceilalți! Să călătorești în cele mai frumoase locuri, pentru cele mai mari obiective și să le atingi pe toate! Îți sunt alături, necondiționat! #partnerincrime #loveU”, a spus artista.

citește și...