Delia spune tot despre Loredana Groza. ”Motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie a fost…”

18.09.2020, 09:37
Delia spune tot despre Loredana Groza. ”Motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie a fost...”
Delia spune tot despre Loredana Groza. ”Motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie a fost...”

Delia a vorbit despre relația sa cu Loredana Groza, împreună cu care face parte din juriul emisiunii ”X Factor”, de la Antena 1.

Multă vreme s-a spus că între Delia Matache și Loredana Groza există o veche rivalitate. Delia a explicat, pentru revista Viva, care este relația sa cu Loredana Groza, alături de care face parte din juriul concursului ”X Factor”, transmis de postul de televiziune Antena 1.

”Am avut până acum aproximativ două săptămâni în care am filmat pentru audițiile „X Factor sezonul 9, iar în acest timp ne-am văzut zi de zi și ne-am cunoscut mai bine, am schimbat idei, povești.

Nu am avut niciodată altă relație în afara perioadei în care am lucrat împreună pentru o campanie, iar până când ne-am regăsit la „X Factor” ne-am intersectat doar înainte de concerte și ne-am salutat.

Cred că motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie a fost pentru că nu am avut contextul, însă mereu ne-am apreciat și ne-am respectat ca artiști”, a declarat Delia pentru sursa mai sus-menționată.


Ce admiră Delia cel mai mult la Loredana Groza

Delia Matache a mărturisit și care sunt lucrurile pe care le admiră cel mai mult la celebra ei colegă de breaslă, Loredana Groza. Delia a explicat că îi place foarte mult creativitatea Loredanei Groza, dar și faptul că, de-a lungul vremii, nu a făcut compromisuri din punct de vedere muzical, făcând doar ceea ce i-a plăcut și a reprezentat-o cel mai bine.

”Admir creativitatea ei și faptul că s-a reinventat în tot acest timp și a rezistat în această piață, fiind mereu actuală! Totodată, îmi place faptul că este un om și un artist cu identitate, nu merge cu valul și nu a făcut copromisuri, muzical vorbind, ci a făcut mereu doar ce i-a plăcut și a reprezentat-o”, a afirmat Delia.

citește și...