Declarațiile uluitoare ale unuia dintre patronii Colectiv! Ce a scos la iveală despre reprezentanții ISU

25.10.2019, 12:16
Declarațiile uluitoare ale unuia dintre patronii Colectiv! Ce a scos la iveală despre reprezentanții ISU
Declarațiile uluitoare ale unuia dintre patronii Colectiv!

Costin Mincu, unul dintre patronii clubului Colectiv, a rupt tăcerea! El a mărturisit că reprezentanții ISU au mințit încă de la început, când au spus că nu știau de existența clubului și nu și-au asumat partea de responsabilitate. 

Declarațiile uluitoare ale unuia dintre patronii Colectiv!

‘Ofițerii ISU care ne-au controlat pe noi au controlat toată platforma Pionierul. La club au fost de cinci ori. În a doua seară de după tragedie, noi, asociații clubului, declaram că am fost controlați de ofițeri de la ISU, de la Departamentul de prevenție și autorizare, că a fost instruit personalul clubului pentru situații de criză la incendiu.

Am spus procurorilor că ni s-a întocmit și un plan de evacuare pe aceeași unică cale de acces, plan elaborat tot de ISU’, a declarat Costin Mincu, la Digi24.

Costin Mincu susține că reprezentanții ISU au mințit

Costin Mincu a mai adăugat că este dispus să plătească doar pentru ceea ce ține strict de atribuțiile patronilor clubului, asta în condițiile în care va fi găsit vinovat la proces.

‘Prima dată când instituția minte este printr-un document oficial că nu știe de noi, apoi se delimitează de ofițerii care ne-au controlat care ar fi fost de capul lor. Dar ei au controlat toată platforma Pionierul și au fost de cinci ori acolo. Eu vă spun că găsiți documente care să ateste că au fost de multe ori în Colectiv și ei au făcut planurile de evacuare. 

De la început am spus că, dacă am o parte de vină trebuie să răspund, dar să vedem ce atribuții am avut eu și ce atribuții au avut cei care m-au controlat (…) Clubul Colectiv a fost autorizat și avizat de primărie. Cum le-au dat nu este de competența mea. Autoritatea îți cere o serie de documente, tu le prezinți’, a spus Costin Mincu, la Digi24

citește și...