Declarațiile sfâșietoare ale lui Ruby, după operațiile de implant mamar: „Aveam crăpătură, zici că era o rochie ruptă” FOTO

12.12.2022, 09:25
Declarațiile sfâșietoare ale lui Ruby, după operațiile de implant mamar: „Aveam crăpătură, zici că era o rochie ruptă” FOTO
Declarațiile sfâșietoare ale lui Ruby, după operațiile de implant mamar: „Aveam crăpătură, zici că era o rochie ruptă”

În 2020, Ruby și-a speriat fanii, după ce a ajuns de urgență la spital. La vremea respectivă, artista a suferit o nouă intervenție la nivelul sânilor, pentru că avea anumite probleme serioase. Ea mărturisea că nu a ținut cont de sfaturile medicilor, iar operația i s-a desfăcut. Recent, bruneta a făcut iar declarații despre experienţa traumatizantă prin care a trecut. 

Pe când avea doar 18 ani, Ruby a decis să-și micșoreze sânii, însă câțiva ani mai târziu, vedeta a vrut să-și pună silicoane mai mari. Zis și făcut! A mers la cabinetul medicului estetician și s-a operat, însă rezultatul nu a fost tocmai cel așteptat.

Pentru că nu a ascultat sfaturile doctorilor, ea s-a confruntat cu multe probleme. Unul dintre implanturi i s-a deplasat și a ajuns de urgență la spital.

Drama prin care a trecut Ruby din cauza silicoanelor

În cadrul podcastului Ilincăi Vandici, Ruby a explicat că la scurt timp după intervenția la nivelul sânilor, a urcat pe scenă, deși medicul i-a interzis să facă acest lucru. Din acest motivul, unul dintre sâni s-a deplasat și i-a produs o crăpătură destul de urâtă. Ea a povestit că a avut nevoie de mult curaj să se opereze iar la nivelul sânilor, pentru a treia oară.

„Am făcut o greșeală. Am vrut să-mi fac sânii mai mici. După aia mi-am făcut sânii mari la loc câțiva ani mai târziu. M-am dus la concerte, mi-a rămas implantul undeva aici, s-a întors cumva. A fost ceva horror. Am păcălit poporul cu televizorul! Încercam să par ok. A fost un complex mare al meu. Nici eu nu mă puteam uita.

Nu m-am dus nici măcar la medic după ce mi s-a desfăcut operația. Aveam crăpătură, zici că era o rochie ruptă. Nici nu cred că mai aveam atunci cum să mă operez imediat. Șapte ani mai târziu am avut încredere într-o doamnă doctor și în mine să mai fac pasul ăsta încă o dată”, a povestit solista în podcastul „Te ascult”.

citește și...