Declarațiile șefului DIICOT aruncă în aer toată ancheta în cazul Alexandrei Măceșanu. La ce concluzie a ajuns în legatură cu ororile din Caracal!

31.07.2019, 15:03
Declarațiile șefului DIICOT aruncă în aer toată ancheta în cazul Alexandrei Măceșanu. La ce concluzie a ajuns în legatură cu ororile din Caracal!
Suspectul va fi supus testului poligraf

Șeful DIICOT a declarat public, în urmă cu scurt timp, că fetele dispărute din județul Olt s-ar putea afla încă în viață.

Felix Bănilă a declarat că perchezițiile din curtea inculpatului au fost finalizate și victimele nu se află acolo.

„Până nu avem informaţii certe că una sau ambele victime au fost omorâte, nu putem neglija varianta că ar fi în viață”, a declarat acesta.

„Nu neglijăm nicio pistă”

Șeful DIICOT a vorbit și despre dovezile căutate la locuința suspectului, precizând că anchetatorii nu se pot baza exclusiv pe declarațiile lui Dincă: „Prioritar pentru noi este aflarea adevărului și stabilirea lui prin probe temeince. Nu neglijăm nicio pistă și urmăm orice pistă, inclusiv din presă. Sunt foate multe informații care apar în spațiul public. Procurorii noștri lucrează neîncetat din 27 iunie, de când am fost sesizați. Are competența necesară de a efectua urmăriri penale în aceste cauze. În materie de trafic de persoane și minori. Avem și omor calificat. La acest moment, nu putem neglija nicio versiune din anchetă. Ne dorim din tot sufletul să le găsim încă în viață”, a declarat Bănilă.  

„Mi-aș dori ca victimele să fie în viață”

„Sunt tatăl a două fete, mi-aș dori să găsim victimele în viață. Până nu avem informații certe că una sau ambele victime au fost omorâte, nu putem neglija varianta că ar fi în viață. De la fața locului au fost ridicate toate probele, cele care au putut fi identificate, au fost identificate. S-a stabilit prezența victimei de 15 ani atât în mașina, cât și în casa inculpatului”,mai precizat șeful DIICOT. 

Felix Băncilă a anunțat, de asemenea, că Dincă va fi testat cu poligraful, dându-și deja consimțământul privind această procedură. 

 

citește și...