Declarațiile româncei de 32 de ani care a ruinat un italian de 73 de ani! Cum se scuză aceasta

11.05.2021, 15:03
Declarațiile româncei de 32 de ani care a ruinat un italian de 73 de ani! Cum se scuză aceasta
Declarațiile româncei de 32 de ani care a ruinat un italian de 73 de ani! Cum se scuză aceasta

Românca care este acuzată că a ruinat un italian de 73 de ani a făcut primele declarații, după ce l-a lăsat pe bătrân fără o sumă uriașă în conturi. Acum, tânăra de 32 de ani este acuzată de înşelăciune şi spălare de bani.

Femeia a precizat că toate cadourile pe care le-a primit de la italian au fost date ca ”omagii ale prieteniei și aprecierii” . Ea a mai mărturisit că fostul ei soț l-a îndemnat pe italian să o reclame la Poliție.

Românca susține că nu a făcut nimic grav

”Sunt trimisă în judecată pentru că un barbat mult mai în vârstă ca mine mi-a oferit cadouri și omagii ale prieteniei și aprecierii sale. Și apoi, contactat si mințit de fostul meu soț și om care m-a terorizat și chinuit fizic și moral, a decis să ma reclame. Ăsta e adevărul. În ce țară, faptul ca o femeie a primit, fara sa oblige pe cineva, cadouri, e considerat a fi infracțiune gravă?”, a fost reacția tinerei de 32 de ani, scrie observatornews.ro.

Italianul a dezvăluit că românca l-a înșelat cu aproape un milion de euro, după ce a cunoscut-o într-un club de noapte. Cei doi au corespondat o bună vreme de timp pe internet, iar femeia i-a promis că se vor căsători.

”A comis un act nedemn, ruşinos, un gest pe care doar o persoană fără scrupule, fără conştiinţă, cu o şiretenie înfricoşătoare o poate comite. E vorba de înşelătorie în formă agravantă şi continuată”, a spus Francesco Thiela.

Italianul i-a virat tinerei în conturi peste 700.000 de euro

Amorezat până peste cap, bărbatul îi făcea toate poftele frumoasei sale iubite. Italianul și-a vândut casa din Milano și a făcut împrumut la bancă, ca să facă rost de bani pentru iubita tinerică.

Cu banii pe care i-a obținut de la bătrân, tânăra și-a cumpărat două locuințe din Gorj și Ilfov și două mașini de lux. Toate bunurile achiziționate au fost puse sub sechestru.

”În perioadă mai 2015 – septembrie 2017, folosindu-se de sentimentele de dragoste şi pasiune dezvoltate de cetăţeanul italian Francesco Thiela Alberto, cu complicitatea altor persoane, suspecte în cauză, în mod repetat, a indus în eroare pe cetăţeanul italian, parte civilă în cauză, deposedând pe acesta de suma totală de 780.000 de euro.”, a declarat purtătorul de cuvânt la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj:

citește și...