Declarația uluitoare a Andreei Bălan. ”De ce nu, să mă căsătoresc la un moment dat? Altele s-au căsătorit de trei ori şi au divorţat, eu de ce nu?”

14.04.2020, 13:42
Declarația uluitoare a Andreei Bălan. ”De ce nu, să mă căsătoresc la un moment dat? Altele s-au căsătorit de trei ori şi au divorţat, eu de ce nu?
Declarația uluitoare a Andreei Bălan. ”De ce nu, să mă căsătoresc la un moment dat? Altele s-au căsătorit de trei ori şi au divorţat, eu de ce nu?"

Cântăreața Andreea Bălan a vorbit deschis despre relațiile sale amoroase, dar și despre situația sa din acest moment. Artista nu exclude psibilitatea de a se recăsătorit.

Într-un live realizat de prezentatorul de televiziune Cristi Brancu, Andreea Bălan și-a deschis sufletul și a vorbit despre poveștile de dragoste din viața ei.

“Care bărbaţii mei? Doi până la 35 de ani? Oamenii sunt cam răutăcioşi şi m-au deranjat aceste comentarii. Eu am fost o fată forte cuminte şi să ai de la 20 de ani până la 35 să zicem doi bărbaţi, e foarte puţin. Eu nu am avut experienţă aşa de mare în ale bărbaţilor adică să îmi aleg, să mă întâlnesc, să fac dating. Eu la 21 de ani m-am cuplat cu Keo, apoi am stat 8 ani de zile, la un moment dat s-a terminat cu o despărţire urâtă. Mulţi bărbaţi înşală. Asta e! Acum nu mi se mai pare o dramă.

Acum mi se încheie căsnicia după 4 ani şi jumătate, normal că este şocant şi pentru mine şi pentru public, dar nu sunt nici prima şi nici ultima şi faptul că am avut atât de puţine relaţii în decurs de 15 ani nu înseamnă că am dat fail în relaţiile amoroase şi că am ghinion în ale bărbaţilor”, a declarat Andreea Bălan, citată de okmagazine.ro.

Vedeta a mărturisit că nu și-a pierdut încrederea după separarea de actorul George Burcea și este convinsă că la un moment dat va cunoaște bărbatul potrivit. Artista nu exclude posibilitatea de a se recăsători.

”Cred că trebuie să mai experimentez şi să ies la dating, un dating pe care nu l-am făcut pe când eram tânără. Zic peste şase luni, un an… eu nu am avut aşa mare experienţă. Sunt convinsă că la un moment dat, dacă voi cunoaşte alte tipologii de bărbaţi, cu siguranţă voi găsi persoana potrivită. Eu cred în dragoste, în iubire. De ce nu, să mă căsătoresc la un moment dat? Altele s-au căsătorit de trei ori şi au divorţat, eu de ce nu?”, a mai spus Andreea Bălan.

citește și...