Declarația tranșantă a Andreei Bălan. ”Doar ele contează”

11.03.2020, 12:36
Declarația tranșantă a Andreei Bălan. ”Doar ele contează”
Declarația tranșantă a Andreei Bălan. ”Doar ele contează”

Andreea Bălan și-a stabilit foarte bine prioritățile după sepaparea de actorul George Burcea. Cel mai recent mesaj al artistei este foarte clar.

Viața cântăreței Andreea Bălan merge mai departe după separarea de soțul ei, George Burcea. Vedeta și-a stabilit foarte bine prioritățile, scoâăndu-l din peisaj pe cel care i-a fost partener de viață. Cei doi au început să aibă probleme în mariaj încă din luna decembrie a anului trecut.

Andreea Bălan se concentrează pe creșterea celor două fetițe ale sale, Ella și Clara, și pe cariera ei.


”Ella și Clara sunt comorile mele cele mai de preț ?? Doar ele contează ❤️ Să fie sănătoase și fericite ????”, este mesajul foarte clar al Andreei Bălan în mediul online.

În urma postării de pe internet, Andrea Bălan a pimit numeroase încurajări de la prietenii virtuali.

De altfel, cântăreața Andreea Bălan vrea să reglementeze strict perioada pe care soțul ei, George Burcea o poate petrece cu cele două fetițe ale lor.

”Andreea este decisă să pună la punct toate aceste aspecte cu privire la relația pe care George o va avea cu cele două fetițe ale lor. Au discutat, ea a propus ziua de sâmbătă, dar el vrea mai mult. Dar Andreea este greu de convins, mai ales la cum decurg lucrurile și la cum se comportă George”, a declarat zilele acestea o sursă din apropierea lui George Burcea.

citește și...