Declarația sfâșietoare a mamei Ilenei Ciuculete. ”Am fotografii prin casă şi plâng când o văd”

17.03.2021, 14:00
Declarația sfâșietoare a mamei Ilenei Ciuculete. ”Am fotografii prin casă şi plâng când o văd”

La patru ani de la moartea cântăreței de muzică populară Ileana Ciuculete, mama artistei a făcut declarații sfâșietoare.

Ileana Ciuculete a murit în data de 14 martie 2017, artista de folclor suferind de hepatita C, ciroză şi cancer osos. Artista a avut doi băieți, Mugurel și Cristi Sfetcu. La patru ani de la dispariția Ilenei Ciuculete, mama sa, Gigica, în vârstă de 91 de ani, a făcut declarații sfâșietoare.

”Am avut-o pe scumpa mea fetişoară… S-a dus! A putrezit toată frumuseţea ei, toată deşteptăciunea şi toată vrednicia ei!”, a spus mama Ilenei Ciuculete pentru click.ro.

Declarația sfâșietoare a mamei Ilenei Ciuculete. ”Am visat-o la mine acasă, în costum naţional, cum era îmbrăcată la înmormântare”

Mama Ilenei Ciuculete a mărturisit că a visat-o pe artistă la două săptămâni după ce aceasta a murit. ”Mi s-a arătat în vis după ce a murit, atunci, la vreo două săptămâni. Am visat-o la mine acasă, în costum naţional, cum era îmbrăcată la înmormântare. Mult mă mai rog seara, înainte să mă culc, ca Dumnezeu să mi-o aducă în vis! Mai mare durere ca asta nu poate să fie pentru o mamă! A plecat tocmai când a terminat vila la care a muncit atât! Şi, din păcate, n-a avut parte să stăpânească tot ce a muncit! Dar ea va trăi prin muzica ei”, a spus aceasta.

„Noi, familia ei, n-o vom uita niciodată. Am fotografii prin casă şi plâng când o văd! Are bust acasă, la ţară, acolo o privesc de câte ori merg prin curte şi o pup pe frunte! Dar ea nu mai este!”, a adăugat mama Ilenei Ciuculete.

Mama regretatei artiste locuiește acum cu fiul său: „La această vârstă înaintată, sunt mulţumită că sunt pe picioarele mele. M-a luat Auraş (n.r. – Aurel Ciuculete, fratele Ilenei) la el şi o duc foarte bine. Dumnezeu mi l-a lăsat pe Auraş, ca să am şi eu o bucurie!”

citește și...