Declarația mamei lui Klaus Iohannis după ce a câștigat alegerile prezidențiale 2019

25.11.2019, 12:08
Declarația mamei lui Klaus Iohannis după ce a câștigat alegerile prezidențiale 2019
Inquam Photos / George Calin

Duminică, 24 noiembrie, Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale 2019. Rezultatele prezidențiale provizorii: Klaus Iohannis: 65,88% – Viorica Dăncilă: 34,12% / 99,89% din secții centralizate.

Declarația mamei lui Klaus Iohannis după ce a câștigat alegerile prezidențiale 2019

Imediat după închiderea urnelor, jurnaliștii Wowbiz au stat de vorbă cu mama lui Klaus Iohannis. Acestea sunt singurele declarații ale lui Suzanne Iohannis.

Mama președintelui a aflat de la tv că fiul ei, Klaus Iohannis, a câștigat al doilea mandat de președinte, conform rezultatelor exit poll.Viorica Dăncilă, reprezentanta PSD, a reușit să obțină 34,12% din voturile exprimate de românii din țară și străinătate.

‘Vă mulțumesc că m-ați sunat, acum mă uit și eu la știri. N-aș vrea însă să fac nici o declarație, vă doresc numai bine și numai bine tuturor pentru viitor’, a spus mama lui Klaus Iohannis, Susanne Iohannis, pentru Wowbiz.

Părinții președintelui ales, Susanne și Gustav Heinz Iohannis, sunt stabiliți de 30 de ani în Germania. Cei doi pensionari trăiesc la Wurzburg, un mic oraș bavarez.

În urmă cu 5 ani, tatăl lui Klaus Iohannis oferea primele declarații după ce fiul său a câștigat primul mandat de președinte al României.

“Ja! (n.r. “da” in germana). Ce sa zic, ne asteptam sa castige si suntem bucurosi… dar noi nu acordam nici un interviu, telefonul suna continuu de azi dimineata si noi nu suntem asa, am stabilit ca nu acordam nici un interviu. E treaba lui, munca lui, va rog sa ne intelegeti. La revedere!”, declara, în 2014, Gustav Heinz.

citește și...