Decizia radicală a mamei Cristinei Țopescu la nici o lună de când a fost incinerată! Ce va face cu lucrurile fiicei sale

28.01.2020, 15:13
Decizia radicală a mamei Cristinei Țopescu la nici o lună de când a fost incinerată! Ce va face cu lucrurile fiicei sale
Decizia radicală a mamei Cristinei Țopescu la nici o lună de când a fost incinerată!

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă, pe 12 ianuarie, după ce vecinii s-au alarmat că nu mai văzut-o pe aceasta dinainte de Crăciun.

Din păcate, temerile acestora s-au adeverit. Fosta prezentatoare tv a fost descoperită decedată, în pat. Medicii legiști au concluzionat că fiica regretatului Cristian Țopescu s-a stins din viață la puțin timp după Crăciun.

Decizia radicală a mamei Cristinei Țopescu la nici o lună de când a fost incinerată!

Cristina Țopescu locuia singură, iar cu mama ei păstra legătura destul de rar. Rodica Țopescu, prima soție a comentatorului sportiv Cristian Țopescu, a mărturisit că nu și-a sunat fiica de Sărbători, pentru că aceasta voia să stea alături de animalele sale.

Cu toate acestea, femeia suferă enorm după decesul fiicei sale și acum a luat o decizie radicală în ceea ce privește bunurile Cristinei Țopescu.

Rodica Țopescu a decis să dea hainele și bijuteriile jurnalistei prietenelor acesteia. Andreea Berecleanu s-a bucurat enorm când a primit bijuteria preferată a fostei prezentatoare tv. Potrivit playtech.ro, restul hainelor Cristinei le-a donat apropiaților cu venituri modeste.

Rodica Țopescu a fost căsătorită cu Cristian Țopescu vreme de 11 ani.

‘Sunt amintiri frumoase. Fiecare căsnicie s-a bucurat de apariția unui copil (ambii sunt acum oameni realizați și stimați în societate), iar despărțirile au fost pașnice. Eu am rămas în relații foarte bune cu fostele mele soții, mamele primilor doi copii ai mei. Divorțurile din actualitate sunt o nebunie, mai ales când la mijloc sunt copii’, mărturisea Cristian Țopescu pentru Revista Tango.

Cenușa Cristinei Țopescu a fost depusă într-un cavou din Cimitirul Bellu, după ce a fost incinerată pe 16 ianuarie.

citește și...