De la operator de telefonie la hoț: Cum a furat “Miki” un milion de euro în Germania

27.12.2022, 17:45

Mirnesa S., o femeie de origine bosniacă în vârstă de 42 de ani, este căutată pentru că a furat un milion de euro de la o firmă de transport de valori din Stuttgart. “Este un stil de viață extrem de neobișnuit pentru o femeie care se presupune că a lucrat ca operator de telefonie pentru o companie de transport de fonduri”.

Presa germană a publicat o fotografie a lui Mirnesa S., suspectat că a furat peste un milion de euro de la o firmă de transport de valori din Stuttgart. Se presupune că este originară din Bosnia și Herțegovina și a lucrat ca ospătăriță în Stuttgart.

Presupusul hoț, care lucra pentru compania de transport, ar fi furat milionul de euro la 14 octombrie, la ora 15.10. De atunci nu s-a mai auzit nimic despre ea. Furtul a fost descoperit în aceeași zi, iar poliția a demarat o anchetă. Autoritățile nu au clarificat cum a luat o sumă atât de mare de bani de la companie, transmite as.com.

Hoț căutat

Se presupune că era angajată a companiei, dar nu avea acces la bani, deoarece era operator de telefonie pentru companie. Potrivit ziarului german Bild, care a vorbit cu unii dintre vecinii ei.

“Obișnuiam să o văd când treceam pe lângă ea, era foarte frapantă”, a declarat pentru ziar unul dintre foștii ei vecini. “Este un stil de viață extrem de neobișnuit pentru o femeie care se presupune că a lucrat ca operator de telefonie pentru o companie de transport de fonduri”.

Recompensă de 37.000 de euro

Suspectul are o înălțime de 174 de centimetri, ochi verzi-albaștri și păr blond. Are mai multe tatuaje pe tot corpul, în special pe brațe. De asemenea, a fost oferită o recompensă pentru orice ajutor care va conduce la arestarea ei.

“Recompensa este de 37.500 de euro și este asigurată în mod privat. Oricine știe ceva despre suspect trebuie să contacteze poliția judiciară la numărul +497118990577″8, a precizat poliția din Stuttgart.

Ce se știe până acum

Potrivit diferitelor mass-media din Balcani, Mirnesa S. este originară din Busovača, unde a locuit o perioadă de timp, și ar fi fost abandonată de părinți. Se spune că ar fi de naționalitate bosniacă, dar și croată.

Bild a mai relatat că Mirnesa ducea o viață destul de luxoasă, potrivit celor postate de ea pe Instagram, unde pot fi văzute genți scumpe, bijuterii, ceasuri Rolex și petreceri mari cu prietenii, și că ar avea și un profil pe platforma OnlyFans.

I se spune Miki, iar înainte de această aventură a lucrat ca ospătăriță. Acesta este dosarul poliției păstrat de forțele de securitate. Puteți scrie sau suna dacă aveți informații despre ea.

 

citește și...