De la ce pornesc certurile dintre Răzvan Fodor și soția sa. ”O să îmi iau mult hate”

22.02.2021, 16:31
De la ce pornesc certurile dintre Răzvan Fodor și soția sa. ”O să îmi iau mult hate”
De la ce pornesc certurile dintre Răzvan Fodor și soția sa. ”O să îmi iau mult hate”

Răzvan Fodor a explicat care sunt motivele discuțiilor dintre el și soția sa, Irina.

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți.

Prezentatorul show-ului ”Burlacul” a dat detalii din mariajul său. Răzvan Fodor a dezvăluit, pentru revista Viva, de la ce pronesc discuțiile dintre el și partenera sa de viață.

De la ce pornesc certurile dintre Răzvan Fodor și soția sa. ”Când eu dau televizorul mult prea tare”

Răzvan Fodor a afirmat că discuțiile dintre el și soția sa, Irina, pornesc de la nimicuri.

”Îmi pare rău să îți răspund și, probabil, o să îmi iau mult hate, dar certurile la noi în casă după 11 ani de căsnicie și 14 de relație sunt atunci când eu dau televizorul mult prea tare sau când eu mă supăr pe ea că nu îmi găsesc tricoul, șlapii sau adidașii roșii. Îți dai seama că de la astea, care durează cinci-zece minute, nu e cazul ca cineva să cedeze primul. Noi ducem o viață domestică, doar noi cu noi, cu ai noștri, câțiva prieteni din copilărie de-ai mei și câteva cupluri din showbiz care sunt la fel de cuminți, decenți și domestici ca noi. Prin urmare, totul se întâmplă la noi acasă sau prin casele lor, noi nu ieșim în cluburi, în restaurante, eu gătesc și mă mândresc chiar că o fac mai bine decât aș putea să mănânc în multe restaurante din București”, a spus acesta.

Răzvan Fodor a afirmat că perioada de pandemie de coronavirus a fost una benefică pentru cuplul lor. ”Tocmai de aceea, izolarea și perioada de pandemie – poate supăr pe mulți – pentru noi au picat ca o mănușă: noi cu noi, cumpărături livrate la ușă, de unde iarăși motiv de ceartă pentru că ea dezinfecta totul, iar eu uitam să mă spăl pe mâini. Iarăși zece minute de ceartă! Cam acestea ar fi toate certurile noastre în cei 14 ani petrecuți împreună”, a completat el.

 

citește și...