De la ce au discuții Elena Gheorghe și soțul ei. ”Mai cedează câteodată pentru a calma spiritele”

27.04.2020, 14:43
De la ce au discuții Elena Gheorghe și soțul ei. ”Mai cedează câteodată pentru a calma spiritele”
De la ce au discuții Elena Gheorghe și soțul ei. ”Mai cedează câteodată pentru a calma spiritele”

Cântăreața Elena Gheorghe a mărturisit de la ce pleacă discuțiile dintre ea și partenerul ei de viață.

Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel, împreună cu care are doi copii, un băiat și o fetiță.

Într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva, Elena Gheorghe a dezvăluit de la ce pleacă discuțiile dintre ea și soțul ei.

”Avem discuții rar, dar mai tot timpul încep de la pitici… Cornel mai cedează câteodată, pentru a calma spiritele încinse de la etajul 11, și pentru câteva minute de liniște, cât să ne tragem suflarea, îi lasă să se joace pe telefon. Eu încerc pe cât posibil să îi țin departe deastfel de „preocupări, și de aici apar mici discuții. Sunt, însă, conștientă că aceste probleme există în toate familiile, deci este generația născută cu gadgetul în mână”, a declarat Elena Gheorghe.

Artista a explicat și cum se descurcă ea și partenerul de viață cu cei doi copii.

”Din exterior pare ușor, mai ales când nu știi câtă energie, câte curiozități și ce năzdrăvănii se pot ascunde în doi copii. La noi în casă nu este o regulă cu sarcinile, gătim împreună cu cei mici, le facem baie, ne jucăm, dar se întâmplă ca, la un moment dat, unul dintre noi să clacheze – copiii, în schimb, niciodată – pentru că oboseala își spune cuvântul.

Atunci, celălalt intră de serviciu în schimbul doi și rămâne să continue activitățile. Apoi, schimbăm rolurile și tot așa, la foc continuu. Încercăm să fim odihniți și veseli când suntem cu ei, ca să le putem reda aceeași stare. Copiii sunt suficient de inteligenți încât să-și dea seama imediat dacă ești obosit și își pierd răbdarea, devin mofturoși, nu le mai poți intra în grații. Așa că, oricât de epuizați am fi, prezența lor ne dă o stare de liniște și împlinire…”, a mai spus cântăreața.

citește și...