De ce va rămâne sigilată casa Cristinei Țopescu! Anunțul făcut de anchetatori pentru rudele ei

17.01.2020, 17:35
De ce va rămâne sigilată casa Cristinei Țopescu! Anunțul făcut de anchetatori pentru rudele ei
De ce va rămâne casa Cristinei Țopescu sigilată!

Cristina Țopescu a fost incinerată joi, 16 ianuarie, la patru zile de când a fost găsită moartă în casă! Celebra jurnalistă locuia singură într-o vilă din Otopeni.

Anchetatorii încă continuă să facă cercetări la fața locului și să stabilească exact în ce condiții a decedat fosta prezentatoare tv. Moartea Cristinei Țopescu a fost de la bun început suspectă.

De ce va rămâne sigilată casa Cristinei Țopescu!

Oamenii legii i-au anunțat rudele acesteia că pot veni să ia lucrurile din casă abia peste câteva săptămâni. Cristina Țopescu a fost descoperită fără suflare de polițiști, iar potrivit primului raport medico-legal, fosta realizatoare tv a decedat înainte de Revelion.

După ce a fost incinerată, coroanele depuse la cimitirul Bellu în memoria ei au fost duse la locuința închiriată din Otopeni. Momentan, nimeni nu are voie să intre în incinta vilei.

Medicii legiști vor efectua analizele toxicologice și vor stabili cu exactitate ce i-a adus moartea Cristinei Țopescu. De asemenea, mama fostei jurnaliste va decide ce va face cu locuința fiicei sale. Conform Spynews, vedeta plătea chirie la bancă, deoarece proprietarul a pierdut casa în urmă cu ceva timp.

citește și...