De ce și-a ieșit din minți criminalul de la Săpoca: „A făcut o criză de nervi când a auzit că familia i-a vândut o mașină cu pepeni!” 

26.08.2019, 12:47
De ce și-a ieșit din minți criminalul de la Săpoca: „A făcut o criză de nervi când a auzit că familia i-a vândut o mașină cu pepeni!” 
Numărul celor decedați a ajuns la 7

La o săptămână de la oribilele crime de la Săpoca, au ieșit la iveală detalii despre motivele care l-au adus pe Nicolae Lungu în starea în care se afla. 

În noaptea de 17 spre 18 august, un bărbat de 38 de ani internat la Spitalul Săpoca a atacat alți pacienți cu un stativ de perfuzii, omorând 5 persoane și rănind alte 8. 

Dacă inițial s-a aflat că bărbatul a ajuns la spital cu sevraj etilic și că s-ar fi enervat în toiul nopții pe un coleg de salon și de pat, apropiații individului susțin că adevărul este altul. 

„A făcut o criză de nervi când a auzit că familia i-a vândut o mașină cu pepeni!”

„Când ne-am dus pe la el, nu avea nimic, era liniștit. S-a enervat însă foarte tare, a făcut o criză de nervi, pot să spun, atunci când a aflat de la fratele lui că familia i-a vândut ultima mașină de pepeni cu un preț mai mic decât stabiliseră înainte ca el să se interneze. El la început s-a dus miercuri la spital, la UPU Buzău, că-l durea capul, și abia de acolo l-au trimis la Săpoca. Muncise toată săptămâna la câmp, la pepeni, nu e adevărat că muncea cu ziua prin sat, el are o stare bună, are drujbă, are cai, are pământul lui și anul ăsta chiar i-a mers bine cu pepenii”, a spus un prieten apropiat al criminalului.

„Bea doar acasă, ne rugam să vină la cârciumă și nu venea”

„Da, n-ai cum să mai întorci răul făcut, Nicolae a făcut ce a făcut, dar acum văd că e considerat bețivul României, când el dacă bea, bea doar acasă, ne rugam să vină cu noi pe la cârciumă și nu venea! El avea crizele alea de epilepsie, am înțeles, în care nu mai știa ce făcea. Dar în rest era un bărbat liniștit, care muncea cât era ziua de lungă, nu stătea pe șanț, la vorbă, ca alții din sat”, a mai dezvăluit prietenul lui Lungu. 

Între timp, încă o victimă a criminalului a decedat, în această dimineață, la Spitalul Universitar din Capitală.

citește și...