De ce se teme Lidia Buble cel mai mult la ‘Asia Express’. Nu știai că are o asemenea fobie

25.05.2021, 13:11
De ce se teme Lidia Buble cel mai mult la 'Asia Express'. Nu știai că are o asemenea fobie
De ce se teme Lidia Buble cel mai mult la 'Asia Express'. Nu știai că are o asemenea fobie

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon ‘Asia Express’ au început, iar cele nouă echipe de vedete au pornit deja în cursa pentru marele premiu. Printre concurenții noului sezon se numără și Lidia Buble, alături de sora ei, Estera. 

Înainte de a pleca în Turcia, Lidia Buble a dezvăluit care este cea mai mare fobie a sa, dar și că este hotărâtă să câștige fiecare probă la care va fi supusă.

Lidia Buble are fobie de insecte

Artista a mărturisit că se teme de insecte și speră să nu primească probe mai ciudate la ‘Asia Express’.

„Pentru mine cel mai urât lucru ar fi să am o probă care să includă insecte de orice fel. Am o fobie nu că mare… Dacă nu plecam cu acest gând de a câștiga, cred că nu mai avea rost să plecăm de acasă. Sunt convinsă că toți colegii noștri își doresc să câștige. Promitem să luptăm până la ultima suflare să ajungem până-n finală, cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm să câștigăm”, a spus cântăreața, la Antena Stars.

Irina Fodor, noua prezentatoare ‘Asia Express’

Noul sezon ”Asia Express” pornește pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor este cea care preia coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Alături de Irina Fodor vor fi și în acest sezon Oase și actorul Marius Damian.

De data aceasta vedetele vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaidjan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior. Concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

citește și...