De ce poartă mama Alexandrei Măceșanu tot timpul trei cruciulițe la gât

16.10.2019, 11:50
De ce poartă mama Alexandrei Măceșanu tot timpul trei cruciulițe la gât
De ce poartă mama Alexandrei Măceșanu trei cruciulițe la gât

În imaginile apărute la TV și în mediul online cu mama Alexandrei Măceșanu, aceasta poartă trei cruciulițe la gât, pe care le atinge des și apoi le ascunde sub bluză. 

Părinții Alexandrei Măceșanu au spus, în repetate rânduri, că sunt oameni credincioși și că se roagă la Dumnezeu pentru a o revedea pe fiica lor vie și nevătămată. 

Mama Alexandrei Măceșanu poartă permanent trei cruciulițe la gât

Teodora, mama adolescentei dispărute de la Caracal, a dezvăluit recent de ce poartă tot timpul trei cruciulițe la gât și de unde le are. 

„Le mulțumesc tuturor pentru mesaje și pentru rugile lor. Ne întăresc toate vorbele acestea și ne dau putere. Noi suntem oameni credincioși și doar în Dumnezeu ne e speranța. Dumnezeu este mare, poate cu ajutorul Lui va veni copilul acasă”, a spus mama Alexandrei.

Femeia a povestit că mai multe călugărițe au luat legătura cu ea și i-au spus că se roagă pentru fiica sa, iar la finalul întâlnirii i-au dăruit cruciulițe și icoane sfințite. Teodora Măceșanu și-a pus trei cruciulițe la gât și le atinge deseori, cel mai probabil pentru a-i cere lui Dumnezeu să îi dea putere și să facă o minune. 

„Dumnezeu să o apere pe Alexandra mea, acolo unde este și să mi-o aducă acasă, vie și nevătămată”, a mai spus femeia, în timp ce atingea cruciulițele de la gât, apoi le-a ascuns sub bluză, parcă pentru a le proteja.  

citește și...