De ce nu vrea să mai apară în public Kim Jong-un! Mesajul suspicios al președintelui american: ‘Nu pot vorbi despre asta acum’

28.04.2020, 14:56
De ce nu vrea să mai apară în public Kim Jong-un! Mesajul suspicios al președintelui american: 'Nu pot vorbi despre asta acum'
foto: profimedia

Ultimele imagini cu Kim Jong-un în public au fost publicate pe data de 12 aprilie, pe site-ul agenției oficiale din Coreea de Nord – Korean Central, News Agency. De atunci, nu se mai știe nimic de liderul nord-coreean.

Absenţa dictatorului nord-coreean de la marcarea a 108 ani de la naşterea bunicului său, Kim il Sung, pe 15 aprilie, a ridicat multe semne de întrebare, iar mulți au speculat că acesta ar fi murit.

De ce nu vrea să mai apară în public Kim Jong-un!

Recent, presa din Coreea de Nord a transmis un mesaj din partea liderului suprem, care se adresa președintelui din Africa de Sud, cu ocazia unei sărbători naționale.

Și ministrul sud-coreean al Unificării a mărturisit, într-o audiere în Parlament, că Kim Jong-un s-a autoizolat pentru a se proteja de coronavirus.

‘Kim Jong Un probabil că nu a asistat la ceremoniile de la 15 aprilie – nu din cauza stării sănătăţii sale, ci ca măsură de precauţie faţă de epidemia noului coronavirus. Eu nu cred că acesta un lucru deosbit de neobişnuit în situaţia actuală’, a precizat ministrul Kim Yeon-chul, notează Reuters.

Un alt site din Coreea de Nord, Daily NK, a dezvăluit că Kim Jong-un ar fi fost operat la inimă pe 12 aprilie.

De asemenea, președintele american, Donald Trump, a sugerat că misterul despre Kim Jong-un va fi elucidat în viitorul apropiat.

‘Sper că este bine. Chiar ştiu cum este, relativ vorbind. Vom vedea, probabil că veţi auzi în viitorul nu prea îndepărtat. Nu pot vorbi despre asta acum. Îi doresc numai bine’, a spus Trump, într-o conferință de presă la Casa Albă.

citește și...