De ce nu spune Gheorghe Dincă unde a ascuns cadavrele victimelor

04.08.2019, 12:21
Antonescu crede că Dincă are mai multe victime

Ancheta cazului de la Caracal devine din ce în ce mai complicată pe zi ce trece. Cunoscutul criminolog Dan Antonescu a venit cu detalii uimitoare despre comportamentul suspectului și despre refuzul său de a arăta unde a ascunsc cadavrele celor două fete. 

Afla la Digi 24, Antonescu i-a făcut un portret suspectului Gheorghe Dincă. „Încearcă să acopere ceea ce ascunde venind cu sferturi de adevăr. A comunicat o chestie elementară, e clar, nu se mai pune problema că nu este cel care a răpit-o pe Alexandra, fata a dat telefon la poliție de pe telefonul lui, din casa lui”, a spus criminologul.

Antonescu crede că există mai multe victime

Antonescu e convins că Dincă are mai multe victime, pe lângă cele două fete pe care le-a luat la ocazie și a recunoscut că le-a ucis, Alexandra și Luiza. De fapt, acesta ar fi motivul pentru care nu indică locul unde a ascuns cadavrele. Criminologul crede că autoritățile trebuie să folosească un buldozer pentru a cerceta în detaliu curtea casei suspectului. 

Dan Antonescu a spus și că el crede că Dincă face astfel de fapte reprobabile de mult timp, mai ales pentru că se bucura de discreție în casa ca o fortăreață pe care și-a ridicat-o în Caracal.