De ce nu spune Gheorghe Dincă unde a ascuns cadavrele victimelor

04.08.2019, 12:21
De ce nu spune Gheorghe Dincă unde a ascuns cadavrele victimelor
Antonescu crede că Dincă are mai multe victime

Ancheta cazului de la Caracal devine din ce în ce mai complicată pe zi ce trece. Cunoscutul criminolog Dan Antonescu a venit cu detalii uimitoare despre comportamentul suspectului și despre refuzul său de a arăta unde a ascunsc cadavrele celor două fete. 

Afla la Digi 24, Antonescu i-a făcut un portret suspectului Gheorghe Dincă. „Încearcă să acopere ceea ce ascunde venind cu sferturi de adevăr. A comunicat o chestie elementară, e clar, nu se mai pune problema că nu este cel care a răpit-o pe Alexandra, fata a dat telefon la poliție de pe telefonul lui, din casa lui”, a spus criminologul.

Antonescu crede că există mai multe victime

Antonescu e convins că Dincă are mai multe victime, pe lângă cele două fete pe care le-a luat la ocazie și a recunoscut că le-a ucis, Alexandra și Luiza. De fapt, acesta ar fi motivul pentru care nu indică locul unde a ascuns cadavrele. Criminologul crede că autoritățile trebuie să folosească un buldozer pentru a cerceta în detaliu curtea casei suspectului. 

Dan Antonescu a spus și că el crede că Dincă face astfel de fapte reprobabile de mult timp, mai ales pentru că se bucura de discreție în casa ca o fortăreață pe care și-a ridicat-o în Caracal. 

 

citește și...