De ce nu își va boteza gemenii Alina Laufer! Motivul pentru care a luat această decizie

07.05.2021, 14:36
De ce nu își va boteza gemenii Alina Laufer! Motivul pentru care a luat această decizie
De ce nu își va boteza gemenii Alina Laufer! Motivul pentru care a luat această decizie

Alina Laufer a născut pe 15 februarie o pereche de gemeni, după ce timp de 9 ani s-a chinuit să rămână însărcinată. Deși s-au născut prematur, gemenii s-au recuperat bine, iar vedeta și soțul său, Ilan Laufer, sunt cei mai fericiți. 

Alina Laufer a mărturisit că nu va face botezul micuților, deși toată lumea o întreabă când îi va creștina.

Alina Laufer nu-și va boteza copiii

“Nu vom face botez, la evrei nu există acest obicei. Va trebui să facem circumcizia, însă Nathaniel a fost prea mic. Nu puteam face acum, în pandemie, petrecere. O să facem însă un party cu prietenii și familia cand scăpăm de pandemie”, a spus Alina la Exclusiv VIP, emisiunea realizată de Cristi Brancu, la Prima TV.

„Am plecat cu cei mici. Am fost la părinții mei, în Prahova. Am vrut să vedem dacă ne descurcăm, au fost foarte cuminți și am căpătat curaj. Vrem să plecăm cu ei în vacanță, pentru că am stat foarte mult în spital și în casă. Suntem doi părinți fericiți, eu și Ilan ne sincronizăm perfect. Mă ajută la băiță și a făcut și o tură de noapte”, a mai spus vedeta.

Alina Laufer a născut prematur la Maternitatea Giulești și a avut voie să plece din spital abia după 38 de zile. Vedeta a rămas însărcinată după ce a făcut mai multe fertilizări in vitro.

Ilan Laufer, în culmea fericirii de când a devenit tătic

Ilan Laufer a declarat, pentru revista Viva, că starea de sănătate a gemenilor se îmbunătățește.

„Copiii sunt pe cale să fie OK. Am avut și am în continuare foarte mari emoții. S-au născut prematur și nu există copii prematuri fără probleme medicale. Starea lor de sănătate se îmbunătățește, dar chiar am avut mari emoții. Au fost și niște chestiuni care au fost puțin mai sensibile, dar s-au rezolvat. Adică, acum, cele mai critice momente, ca să zic așa, sunt în urma noastră și de acum situația devine mai bună pe zi ce trece. Alina e bine. Alina descarcă tiruri deja în parcare acolo la spital (n.r. râde). Alina se simte bine. Oricum, era în formă fizică și înainte de cezariană și ea e oricum foarte puternică, ca să zic așa. Nu se plânge nici la durere, nici la lipsa de confort și e greu cu ăștia mici că sunt la ATI și poate să-i vadă doar 10-15 minute pe zi. Ea nu mai este la Terapie Intensivă. Alina este la un salon normal de acolo”, a explicat Ilan Laufer.

citește și...