De ce nu își dorește Oana Zăvoranu copii? Vedeta nici nu vrea să audă de moștenitori

19.11.2019, 16:50
De ce nu își dorește Oana Zăvoranu copii? Vedeta nici nu vrea să audă de moștenitori
De ce nu își dorește Oana Zăvoranu copii?

Oana Zăvoranu a mărturisit în repetate rânduri că nu își dorește copii. Vedeta a spus că nu vrea să simtă cum e să aduci pe lume un bebeluș și vrea să evite desăvârșire orice durere.

De ce nu își dorește Oana Zăvoranu copii?

Bruneta este acum revoltată că toată lumea o întreabă de ce nu vrea să aibă moștenitori. Oana Zăvoranu s-a cam săturat să fie criticată din cauza acestui motiv și a explicat ce are de gând să facă.

“Uite că nu vreau, că nu e momentul încă, că nu simt și că nu e treabă voastră. Ok  Întrebare mega comunistă și impertinență ? Zilnic pusă!?”, mărturisea Oana Zăvoranu cu ceva timp în urmă.

Între timp, bruneta și-a schimbat părerea și a dezvăluit că ea și soțul ei, Alex, își doresc un copil. Cu toate acestea, ea va apela la serviciile unei mame surogat. Oana Zăvoranu a specificat că își dorește un băiețel de dragul soţului ei, Alex Ashraf.

“Nu îmi plac copiii, mă agită. Dar pentru că îmi iubesc soțul mai mult decât orice pe lumea asta, îmi doresc de dragul lui un băiețel la un moment dat, dar cu mamă surogat”, a precizat Oana Zăvoranu pe Instagram.

citește și...