De ce boală suferă Răzvan Fodor, concurent la ‘Asia Express’! Soția acestuia a făcut declarații șocante

23.02.2020, 11:40
De ce boală suferă Răzvan Fodor, concurent la 'Asia Express'! Soția acestuia a făcut declarații șocante
De ce boală suferă Răzvan Fodor, concurent la 'Asia Express'! Soția acestuia a făcut declarații șocante/ foto: captura video

Răzvan Fodor a participat la ‘Asia Express’, alături de prietenul lui, Sorin Bontea. Actorul de 44 de ani a acceptat propunerea celor de la Antena 1 fără rețineri, deși nu stă prea bine la capitolul sănătate.

De ce boală suferă Răzvan Fodor, concurent la ‘Asia Express’! Soția acestuia a făcut declarații șocante

Probele de la ‘Asia Express’ nu au fost deloc ușoare, iar traseul de pe ‘Drumul comorilor’ s-a dovedit a fi o aventură extremă. Soția lui, Irina Fodor, a stat cu sufletul la gură și a mărturisit că Răzvan Fodor suferă de astm, afecțiune care ar fi putut să se agraveze la ‘Asia Express’.

Răzvan Fodor a întâmpinat momente dificile în competiția de la Antena 1, când a fost nevoit să urce zeci de scări într-o căldură infernală.

‘Nu îmi doresc nimic, decât să revină cât mai repede şi mai ales întreg. Are momente când, din spirit competitiv, să facă mai mult decât ar trebui şi n-aş vrea să mă gândesc că se va expune unor situaţii periculoase. Dacă se întoarce sănătos, mi-e suficient.

Da, aceasta este panica mea cea mai mare. Pentru că acolo (în Filipine și Taiwan – n.r.) sunt alte feluri de polen, de insecte, tot felul de lucruri pe care nu le poţi calcula și oricând poate face o criză mai serioasă’, a declarat soția lui Răzvan Fodor pentru Click.ro.

citește și...