De ce Antonia nu participă alături de Alex Velea la „Asia Express”

14.10.2019, 19:39
De ce Antonia nu participă alături de Alex Velea la „Asia Express”
De ce Antonia nu participă alături de Alex Velea la „Asia Express”

Fanii Antonei au fost dezamăgiți atunci când au aflat că bruneta nu participă alături de Alex Velea la „Asia Express”, așa că artista a explicat de ce a ales să rămână acasă. 

Alex Velea se numără printre concurenții noului sezon „Asia Express”, unde va participa alături de Mario Fresh. Filmările sunt pe cale să înceapă, așa că solistul deja a plecat spre Asia, unde va sta două luni.

Antonia nu participă alături de Alex Velea la „Asia Express”

Vestea că Antonia nu îl va însoți i-a mirat pe fanii artistei, care au întrebat-o, în mediul online, de ce va rămâne acasă. Bruneta a dezvăluit, pentru Click, de ce a decis astfel. 

„Îmi va fi ușor cu copiii, pentru că mă vor ajuta mama mea și părinţii lui Alex. Când sunt mulți oameni în jurul lor, cei mici se alintă, dar sper să fie totul normal, ca până acum”, a zis Antonia. Întrebată dacă îi va duce dorul partenerului său de viață, artista a răspuns: „Sigur, mai ales că nu mă va putea suna deloc”.

În ceea ce privește participarea la emisiune, Antonia a spus: „Nu m-am gandit la așa ceva. Însă unul dintre noi trebuia să rămână acasă cu copiii”.

citește și...