De ce a vrut Mirabela Dauer să se călugărească! A renunțat la religia iudaică pentru ortodoxism

24.10.2019, 18:03
De ce a vrut Mirabela Dauer să se călugărească! A renunțat la religia iudaică pentru ortodoxism
De ce a vrut Mirabela Dauer să se călugărească! 

Mirabela Dauer a făcut dezvăluiri şocante în cadrul unui interviu. Solista a mărturisit, fără nonşalanţă, că a vrut să se călugărească.

De ce a vrut Mirabela Dauer să se călugărească!

În urmă cu 25 de ani, celebra artistă a povestit că a fost la un pas de a se călugări şi că şi-a schimbat religia. A trecut la religia ortodoxă de la religia evreică.

‘Așa am vrut să fac. Așa am simțit în momentul ăla. Nu neapărat din cauza unor dezamăgiri, nu. Așa am vrut eu. Mă gândisem și unde să merg. La Mănăstirea Mălăiești. Bine că mi-a dat Dumnezeu minte și nu am făcut asta. Poate era păcat. Bine că mi-am dat seama că nu era bine să fac asta. Cu toate astea, încă nu zic niciodată’, a declarat Mirabela Dauer în cadrul emisiunii „Drept la țintă”.

Mirabela Dauer a explicat motivele pentru care şi-a schimbat religia. Acum, artista respectă toate tradiiţile ortodoxe şi pe cele evreieşti.

‘Trei sferturi dintre prietenii mei sunt orodocși și mă gândeam la un moment dat ce mă fac dacă mor, cine mă îngroapă. Eu la origine sunt evreică. M-am botezat acum 19 ani. Eu am familie în Israel.

Acum sunt ortodoxă, dar nu pot să mă dezic de această naţie. Mama mea este îngropată în Israel. Tata e aici, în Bucureşti, pe Giurgiului, la Cimitirul evreiesc. Are un monument frumos, am grijă de el. Eu ţin toate sărbătorile, şi creştine, şi evreieşti’, a mărturisit Mirabela Dauer, pentru Click!

citește și...