De ce a refuzat Pepe să participe la ‘Survivor’! Motivul pentru care nu a putut să accepte

03.02.2021, 11:38
De ce a refuzat Pepe să participe la 'Survivor'! Motivul pentru care nu a putut să accepte
De ce a refuzat Pepe să participe la 'Survivor'! Motivul pentru care nu a putut să accepte

Pepe este unul dintre cei mai apreciați și iubiți soliști din România, iar de-a lungul timpului a participat la numeroase show-uri de divertisment de la noi. 

Cu toate acestea, artistul a refuzat să ia participe la ‘Survivor România’ și a explicat motivul pentru care nu a putut accepte oferta.

Pepe a mărturisit că nu a ales să meargă în Republica Dominicană din cauza unor condiții și restricții pe care nu le-ar fi putut respecta.

Pepe a refuzat să meargă la ‘Survivor’

‘Cum să trăiesc patru luni fără telefon?! Eu îmi ştiu limitele, fac urât de tot, nu mă pot abţine. Sunt om echilibrat până mă enervez sau faci mişto de mine. După aia, mă transform. De asta nici nu am vrut să particip la niciun show din asta, gen Survivor sau Asia Express.

Am fost la nişte negocieri şi când am auzit că nu am mâncare, nu am telefon, nu am acces la nimic… Am renunţat! Eu trebuie să îmi fac damblalele. Trebuie să mănânc, eu mă descurc. Dar să mă lase în pace să fac ce vreau eu’, a dezvăluit Pepe, în emisiunea sa de pe Youtube, ‘Bar online’.

A stabilit data divorțului de Raluca Pastramă

Pepe și Raluca Pastramă se află în plin proces de divorț. Între cei doi soți nu mai este cale de împăcare, iar în curând se vor întâlni la notar, acolo unde divorțul se va definitiva pe cale amiabilă.

Cei doi au fost căsătoriți timp de 8 ani și au împreună două fetițe.

În cei opt ani de căsnicie, Pepe și Raluca au achiziționat bunuri în valoare de sute de mii de euro, dar și un imobil de 400.000 de euro din Pipera și două automobile de lux în valoare de aproape 100.000 euro.

Recent, Raluca și-a retras acțiunea, iar magistrații au decis să încheie procesul.

‘Ia act de renunțarea reclamantei la judecata cererii. Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin grefa instanței’, se arată în hotărârea instanței, citată de wowbiz.ro.

‘Suntem foarte bine. Credeți-ne pe cuvânt. Amintiți-vă filmulețul pe care l-am postat eu în urmă cu două luni. Suntem fix în momentul ăla. Ne înțelegem foarte bine, este totul ok. Că au mai fost mici greșeli pe la mijloc… Sincer, cred că mai mult fiicele noastre ne-au explicat nouă. Copiii au înțeles totul. Fetele au înțeles perfect.’, a spus Pepe la Antena Stars.

citește și...