De ce a recunoscut Gheorghe Dincă crimele de la Caracal! Avocatul din oficiu face noi dezvăluiri din anchetă

09.08.2019, 14:43
De ce a recunoscut Gheorghe Dincă crimele de la Caracal! Avocatul din oficiu face noi dezvăluiri din anchetă
Bogdan Alexandru a fost primul avocat al lui Dincă

Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu pe care l-a avut Gheorghe Dincă, a dezvăluit informații inedite din anchetă. 

Potrivit Digi 24, discuțiile pe care anchetatorii le-au purtat cu suspectul l-au determinat pe acesta din urmă să își recunoască faptele. 

Mărturisirea oririlor comise de mecanicul auto de 66 de ani a venit după ce Dincă a avut mustrări de conștiintă și a început să colaboreze cu investigatorii. 

„Pot să presupun că discuțiile purtate cu el sambătă și duminică (imediat după reținerea lui Gheorghe Dincă – n.n.) l-au determinat să recunoască o stare de fapt care rezulta din probe… La acel moment nu erau suficiente probe în cazul primei fete, Luiza. Dânsul cred că a avut și mustrări de conștiință”, a declarat avocatul.

Bogdan Alexandru a dezvăluit și ce a răspuns suspectul atunci când anchetatorii l-au întrebat de ce a comis crimele: „Nu-și poate explica ce s-a întâmplat cu el, a avut momente de furie în care pur și simplu nu a mai judecat”.

În cele șase zile în care l-a reprezentat, avocatul din oficiu a declarat că nu a observat niciun indiciu care să susțină ideea că Dincă ar face parte dintr-o rețea de trafic de persoane.

citește și...