De ce a plecat Whats’Up din România. Fosta lui iubită a clarificat totul: ‘Aș vrea să spună el’

31.05.2021, 21:17
De ce a plecat Whats'Up din România. Fosta lui iubită a clarificat totul: 'Aș vrea să spună el'
De ce a plecat Whats'Up din România. Fosta lui iubită a clarificat totul: 'Aș vrea să spună el'

Whats’Up a reușit să-și șocheze fanii, după ce a postat o fotografie cu el din fața aeroportului, mărturisind că va părăsi România pentru o perioadă de timp. 

„Taxi, du-mă unde vreau! Vă pup și vă iubesc, ne revedem curând. Ps: Pe drum spre aeroport, sper să nu fie ultimul drum…”, a scris What’s Up în dreptul fotografiei.

What’s Up s-a despărțit de Alice Badea

Alice Badea, fosta lui parteneră, a confirmat că nu mai este împreună cu artistul și a recunoscut că relația lor s-a terminat. În plus, cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, iar imaginile în care apăreau ca doi îndrăgostiți nu mai există.

De asemenea, Alice Badea a mărturisit că Whats’Up a ales să plece din România pentru a-și rezolva unele probleme de sănătate și să se recupereze după despărțire.

”Am decis să ne separăm și atât. El e în vacanță, eu am treabă. Aș vrea să spună el când o să spună. Eu nu pot vorbi în numele lui, dar a plecat și a luat o pauză să își pună ordine în sănătate, viață și gânduri”, a declarat Alice Badea.

What’s Up i-a cerut iertare fostei sale soții, Simina

What’s Up a fost invitat la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV. Simina, fosta sa soție, a fost și ea prezentă în platou.

Îndemnat de Cătălin Măruță, care i-a fost naș la nunta cu Simina, What’s Up i-a cerut iertare fostei lui soții, în direct.

“Fosta mea soție, mă bate nașu’ la cap, că altfel nu-ți ceream iertare public. Îți cer iertare că ți-am greșit și tu mi-ai greșit, nu trebuie să ne mai ascundem după măscuță, important este că am rămas prieteni, îți doresc să fii fericită. Nu-l mai lua pe nașu’ de naș, că e nașul meu”, a spus artistul.

citește și...