De ce a murit actorul Disney Cameron Boyce. Avea doar 20 de ani și a decedat în somn

08.07.2019, 13:30
De ce a murit actorul Disney Cameron Boyce. Avea doar 20 de ani și a decedat în somn
Boyce avea doar 20 de ani

Actorul de peste Ocean Cameron Boyce a decedat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, trista veste șocând o lume întreagă. Tânărul a murit în somn și a fost găsit fără suflare abia dimineață. 

Vestea morții actorului american a venit ca un trăsnet în acest weekend. Cameron, care avea doar 20 de ani, a fost găsit decedat sâmbătă dimineața, în locuința sa. Potrivit unui anunț făcut de familia actorului, cauza morții a fost una fulgerătoare. 

Boyce se afla sub tratament

„Cu inima grea, anunțăm, în această dimineață, dispariția lui Cameron. A murit în somn, din cauza unei probleme medicale pentru care se afla sub tratament”, au dezvăluit apropiații vedetei. „Spiritul lui va continua să dăinuie prin bunătatea și compasiunea celor care l-au cunoscut și iubit. Avem inimile frânte și cerem intimitate în această perioadă dificilă, când ne plângem fratele și fiul mult iubit“, mai scrie în comunicat. 

Boyce și-a făcut debutul în lumea filmului la 9 ani, atunci când a jucat în pelicula horror „Mirrors”, alături de Kiefer Sutherland. Un alt rol care l-a consacrat este cel al fiului lui Adam Sandler în comedia „Grown-Ups” din 2010. A urmat seria Disney Channel „Jessie”, în care a jucat din 2011 până în 2015, apoi serialul „Descendants”, în care interpreta rolul lui Carlos, fiul Cruellei de Vil. 

Iubea să îi ajute pe cei din jur

„De la o vârstă fragedă, Cameron Boyce a visat să își împartă talentul artistic extraordinar cu lumea. Ca adolescent, era mânat de o dorință puternică de a schimba viețile oamenilor prin munca lui în scop umanitar. Era un actor incredibil de talentat, o persoană empatică și, mai ales, un fiu, frate, nepot și prieten iubitor”, au declarat cei de la Disney. 

„Transmitem condoleanțe familiei, colegilor și deplângem alături de milioanele de fani moartea lui prematură“, au mai precizat aceștia. 

 

citește și...