De ce a fost bătut Florin Pastramă! Ce au dezvăluit autoritățile

08.10.2019, 12:16
De ce a fost bătut Florin Pastramă! Ce au dezvăluit autoritățile
Florin Pastramă a fost bătut ieri

Florin Pastramă a fost bătut ieri, în zona Fundeni din Capitală, iar imaginile cu el bandajat au pus pe gânduri pe toată lumea. Autoritățile au dezvăluit de ce a izbucnit conflictul și cum s-a încheiat. 

Scenele violente ale căror protagonist a fost Florin Pastramă au avut loc ieri, în sectorul 2 al Capitalei. Soțul lui Brigitte s-a ales cu mai multe răni, la cap și la piciorul drept. 

Martorii spun că Florin Pastramă ar fi căzut

Poliția Capitalei a explicat ce s-a întâmplat la fața locului și de la ce a plecat conflictul care a degenerat foarte repede. 

„Astăzi, în jurul orei 13.00, prin apel 112 a fost sesizată o altercație, în urma căreia un bărbat ar fi fost lovit. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 7, care au identificat persoanele în cauză, fiind demarată și cercetarea la fața locului. Persoana vătămată a depus plângere, urmând a fi prezentată la INML. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii si linistii publice.”, au comunicat anchetatorii. 

Un martor a dezvăluit că Florin Pastramă ar fi încercat să lovească pe cineva, însă s-a dezechilibrat și a căzut cu capul de bordură.

„Florin Pastramă, din câte am înţeles de la oamenii de pe stradă, a venit şi în loc să se înţeleagă, cred că s-au adresat injurii, la un moment dat a vrut să îl lovească pe unchiul cu capul în gură, atunci au sărit mai mulţi, s-a dezechilibrat sau şi-a pierdut controlul şi a căzut cu capul de bordură. Aşa am înţeles eu de la martori. Este o poveste mai veche. Florin Pastramă a mai încercat să facă şi către alte persoane aceleaşi lucruri pe care le face de obicei, să-i deposedeze de terenuri. El spune că este terenul dânsului”, a spus martorul.

citește și...