Data exactă a morții Cristinei Țopescu! IML a făcut anunțul. Ce s-a găsit în organismul ei

13.01.2020, 15:36
Data exactă a morții Cristinei Țopescu! IML a făcut anunțul. Ce s-a găsit în organismul ei
Data exactă a morții Cristinei Țopescu! IML a făcut anunțul

Omul de televiziune, Cristina Țopescu, a decedat la doar 59 de ani! Fiica lui Cristian Țopescu a fost găsită abia pe 12 ianuarie 2020, după ce vecinii au alertat Poliția.

Data exactă a morții Cristinei Țopescu! IML a făcut anunțul

La nici o zi de la descoperirea trupului neînsuflețit, IML a făcut anunțul în cazul Cristinei Țopescu. Raportul a arătat că în organismul ei erau mai multe substanțe, aparent somnifere.

În plus, potrivit surselor Kanal D, moartea vedetei ar fi survenit între 26-28 decembrie 2019, în urma unui infarct sau accident vascular cerebral.

‘În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală’, se arată într-un comunicat polițiștilor.

Trupul celebrei jurnaliste, abandonat la IML

Trupul regretatei jurnaliste era într-o stare avansată de degradare, iar raportul IML arată că decesul ar fi survenit în somn.

Momentan, cauzele exacte ale morții nu au fost stabilite. Autopsia Cristinei Țopescu urmează să fie efectuată în zilele următoare.

Până acum, nimeni din familia fostei prezentatoare tv nu a venit la INML să ridice trupul ei. Pe actul constatator legiştii au notat ”cauze neprecizate”, dar investigațiile medico-legale vor continua în cazul Cristinei Țopescu.

Sursa: stirilekanald.ro

citește și...