FOTO | Daniela Crudu, o nouă intervenție estetică? Bruneta și-a pus fanii pe jar cu decolteul

31.08.2019, 11:19
FOTO | Daniela Crudu, o nouă intervenție estetică? Bruneta și-a pus fanii pe jar cu decolteul
Daniela a făcut numeroase operații estetice

În ultima vreme, Daniela Crudu a afișat un bust mult mai generos decât în trecut, lucru care a dus imediat la speculații privind o nouă operație estetică. 

O „fană” a intervențiilor estetice, fosta asistentă TV a vorbit mereu deschis despre operațiile pe care le-a suferit. Prima a fost o mărire de sâni, iar bruneta a avut nevoie de semnătura tatălui său, pentru că era minoră la momentul acela. 

Daniela a făcut, în trecut, două măriri de sâni

„Nu există femei urâte, doar că nu au bani să se opereze. Eu am doctorii mei, de 10 ani şi am silicoane de 12 ani. Acum le-am schimbat că le-am vrut mai mari, dar nua veam nicio problemă. Eu sunt foarte mulţumită şi primesc mesaje de la fete care mă întreabă ce mi-am făcut. Acum mi-am subţiat talia, dar voiam să se vadă şi mai bine. Dacă am auzit de o nouă operaţie liposculptură, imediat mi-am făcut-o”, spunea Daniela acum ceva vreme, într-o emisiune TV.

De câteva luni, Cruduța are un nou iubit, misterios și milionar, alături de care pleacă foarte des în vacanțe peste hotare. În cele mai recente fotografii postate pe o rețea socială de Daniela, bustul său este foarte generos, iar fanii s-au întrebat imediat dacă nu cumva bruneta s-a „tunat” încă puțin pentru noul bărbat din viața ei. 

 

citește și...