Daniela Condurache a dezvăluit de ce nu a făcut copii! Mărturisirile dureroase ale artistei de muzică populară: „Într-un fel regret”

21.12.2022, 13:27
Daniela Condurache a dezvăluit de ce nu a făcut copii! Mărturisirile dureroase ale artistei de muzică populară: „Într-un fel regret”
Daniela Condurache a dezvăluit de nu a făcut copii! Mărturisirile dureroase ale artistei de muzică populară: „Într-un fel regret”

Daniela Condurache, în vârstă de 66 de ani, a dezvăluit motivul real pentru care nu a avut copii. Cu o carieră muzicală de peste 30 de ani, solista de muzică populară a strâns o moștenire folclorică impresionantă. Cu toate acestea, există un gol imens în sufletul său. Într-un interviu acordat recent, Daniela Condurache a făcut o mărturisire dureroasă. 

Daniela Condurache este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară de la noi. Deși are mare succes pe marile scene, iar fanii îi ascultă piesele, aceasta are un mare regret pe plan personal. Și anume că nu a reușit să facă copii.

De ce Daniela Condurache nu a făcut copii

Cu toate că a fost căsătorită de 16 ani, ea a recunoscut că bucuria de a fi mamă nu a cunoscut-o niciodată. Daniela Condurache a recunoscut că motivul pentru care nu are moștenitori este faptul că s-a focusat mai mult pe carieră, iar timpul a trecut. Mărturisește că a pus cariera pe primul loc, iar asta a costat-o multe alte lucruri, inclusiv lipsa copiilor.

„Nu am făcut pentru că am fost prea mult plecată pe drumuri şi, când a fost vremea, am spus că anul acesta mai scot un album, anul următor mai înregistrez ceva. Era extrem de greu. Trimiteam la comisie 15-20 de cântece şi erau alese numai trei. Nu ca astăzi, când plătește oricine şi se vede la televizor. Treceam prin selecții severe. Am multe regrete, pentru că în carieră a trebuit să fac extrem de multe sacrificii şi nu spun că n-aș investi tot atât, dar mi-am neglijat de foarte multe ori familia.

Mi-am dorit enorm să fiu pe scenă şi oamenilor să le placă ceea ce cânt, dar mi-aș fi acordat şi o parte din timp pentru familie şi, de ce nu, pentru copii. Într-un fel regret că n-am copii, dar am vreo 16 fini şi îi iubesc extrem de mult.”, a spus Daniela Condurache, într-un interviu pentru taifasuri.ro.

A divorțat după aproape 20 de ani de mariaj

Și faptul că era mai tot timpul plecată la spectacole și chiar peste hotare, a dus la separarea de bărbatul cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 16 ani.

„Da! Mi-a fost tare rușine și greu pentru că părinții mei îl iubeau foarte mult pe fostul meu soț și invers, am avut niște socrii, să le fie țărâna ușoară acolo unde sunt. Soacra mea, din draga mami nu m-a scos și tatăl fostului meu soț, domnul Costică, a fost tare mult, familiile noastre au fost tare apropiate și mi-a fost rușine, însă nu vreau să comentez care au fost, pe lângă altele, motivele respective, cert este că eu eram foarte mult timp plecată de acasă, însă, atunci eu am prins aripi, atunci creșteam și nu puteam, cum bine știe toată lumea, ”artistăria” nu se face din sufragerie, stând în casă, trebuie să fii în mijlocul oamenilor, trebuie să mergi la televiziuni, la spectacole, turnee, etc.

Avem o relație elegantă în continuare, din păcate, a murit o cumnată și recent ne-am întâlnit la înmormântare, ne-am salutat, suntem oameni civilizați”, a spus Daniela Condurache despre divorțul de soțul său, la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

citește și...