Daniel Pancu, terorizat de fosta soție! Ce a ajuns să facă Mihaela Stanciu după ce antrenorul Poli Iași s-a afișat cu noua iubită

16.09.2020, 11:10
Daniel Pancu, terorizat de fosta soție! Ce a ajuns să facă Mihaela Stanciu după ce antrenorul Poli Iași s-a afișat cu noua iubită
Daniel Pancu, terorizat de fosta soție! Ce a ajuns să facă Mihaela Stanciu după ce antrenorul Poli Iași s-a afișat cu noua iubită

Daniel Pancu, antrenorul Poli Iași, este terorizat de fosta soție! Bărbatul nu mai are liniște de când a ales să divorțeze de mama copiilor săi, Mihaela Stanciu. Se pare că femeia nu poate accepta că Daniel Pancu are o nouă relație și este decis să îi facă viața un calvar fostului partener.

Daniel Pancu și Mihaela Stanciu au fost împreună vreme de 22 de ani, însă mariajul lor a fost întotdeauna unul presărat cu certuri și împăcări. Cei doi au mai fost la un pas de divorț în urmă cu opt ani, când Mihaela l-a acuzat pe Daniel Pancu că o înșală și că are mari probleme cu alcoolul.

Mihaela Stanciu își caută fostul soț

Deși atunci s-au certat crunt, până la urmă au mai dat o șansă căsniciei. Pe de altă parte, fratele Mihaelei Stanciu declara că nu îi place deloc atitudinea surorii sale la adresa soțului său. În prezent, fostul mare rapidist Nicolae Stanciu nu vrea să mai audă nici de fostul cumnat.

‘Da, așa este, am divorțat de Mihaela! Am decis să punem punct. Totul s-a întâmplat la notar, pe 1 aprilie. Nu comentez mai multe, e mai bine așa. Eu știu ce am făcut și este mai bine așa. Separarea s-a făcut pe cale amiabilă, fără niciun fel de problemă. Asta a fost! Avem copiii de crescut în continuare, dar vor rămâne în custodia ei. Nu a fost nicio problemă cu partajul! Asta este viața, mergem înainte!’, spunea Daniel Pancu pentru Cancan.ro, în aprilie 2019.

La scurt timp după ce Daniel Pancu s-a separat de Mihaela, el s-a afișat în public cu noua iubită Andra Teodorescu, despre care se zvonește că ar fi fost amanta lui timp de 20 de ani.

Daniel Pancu are o nouă iubită

‘Face tot felul de răutăți. Dacă Daniel se duce la mare cu Andra, ea află și imediat apare în zonă. Dacă vine el să își vadă copiii, ea imediat pune poze pe Facebook cu el. În plus, spune tuturor că Andra este o femeie cu moravuri ușoare și că este amanta lui Pancu de 20 de ani. El încearcă să nu bage în seamă toate aceste răutăți, iar Andra îl ajută enorm să și reușească.

Știm cu toții faptul că el este un tip temperamental, dar femeia aceasta a adus în viața lui multă liniște, mult echilibru. Ambii speră că, la un moment dat, Mihaela se va obișnui cu ideea și că se va liniști’, au declarat apropiații familiei Pancu, pentru Playtech.ro.

citește și...