Dani Oțil nu a renunțat definitiv la Mihaela Rădulescu! Ce a declarat matinalul despre fosta lui iubită

01.07.2019, 17:08
Dani Oțil nu a renunțat definitiv la Mihaela Rădulescu! Ce a declarat matinalul despre fosta lui iubită

Au trecut 5 ani de când Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au decis să o ia pe drumuri separate. Cei doi au fost șase ani împreună, deși mulți credeau că relația lor nu va rezista, din pricina vârstei. Vedeta era mai mare cu 11 ani.

Deși s-au despărțit în 2014, Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu au rămas în relaţii bune. Ba chiar țin legătura. Recent, prezentatorul matinalului de la Antena 1 a acordat un interviu pentru revista VIVA!, în care a vorbit despre fosta lui iubită, Mihaela.

Dani Oțil nu a renunțat definitiv la Mihaela Rădulescu!

‘Ținem legătura când e nevoie. De curând, a filmat lângă Reșița. Echipa ei avea nevoie de lucruri, informații… Ne ajutăm tot timpul’, a mărturisit Dani Oțil.

Nimeni nu ştie adevăratul motiv pentru care cei doi au pus punct relaţiei. La un moment dat, matinalul de la Antena 1 dezvăluia cum Mihaela Rădulescu i-a influenţat viaţa.

”Bineînţeles că există viaţă după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulţumesc pentru viaţa mea sexuală din ultimii ani. Am iubit doar de două ori în viaţă. Am avut două relaţii, a câte şapte ani. Nu am făcut sex pe lângă. Spun rarisim. Eu şi Mihaela ne sunăm de Crăciun. Iau cina cu fete doar dacă îmi dau cheia de la casă”, spunea Dani Oţil, cu ceva timp în urmă.

citește și...