Dani Oțil, amorezat până peste cap de iubita fotomodel! Cum au fost surprinși cei doi

04.07.2019, 13:23

Dani Oțil a fost întotdeauna discret cu viața personală, iar de la finalul anului 2018 trăiește o frumoasă de iubire cu Gabriela Prisăcariu, alintată ‘Miss Funduleț. Deși cei doi nu se afișează împreună la evenimente publice, aceștia se comportă ca un cuplu adevărat în viața de zi cu zi.

Dani Oțil, amorezat până peste cap de iubita fotomodel!

Prezentatorul de la Neatza nu a publicat până acum fotografii cu iubita sa pe rețelele de socializare, în schimb, Gabriela a postat recent o imagine cu ea și Dani Oțil. Fotografia respectivă nu mai are nevoie de nicio descriere.

Blondina a dorit să împărtășească cu fanii săi de pe Instagram un moment de tandrețe cu iubitul său, Dani. Gabriela apare cuibărită la pieptul iubitului său, iar pe fața ei se poate citi cât este de fericită. Dani Oțil este un norocos că a reușit să pună ‘mâna’ pe așa o bunăciune. În 2015, tânăra de 26 de ani a câștigat concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” de la Kanal D.

Gabriela Prisăcariu îi este alături mereu partenerului său de viață, iar în primăvară aceasta l-a însoțit la Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop 2019, la Cheile Grădiștei. Atunci, blondina a urcat în mașina de raliu împreună cu Dani Oțil.

 

 

View this post on Instagram

 

Buna dimineata!?

A post shared by Gabriela Prisacariu ???? (@gabriela.prisacariu) on

citește și...