Dana Savuică a ajuns de urgență la spital. “M-am prăbușit acasă. Urlam de durere, dădeam cu pumnii în pereți“

11.11.2021, 00:09
Dana Savuică a ajuns de urgență la spital. “M-am prăbușit acasă. Urlam de durere, dădeam cu pumnii în pereți“
Dana Săvuică, dezvăluiri picante despre viața la aproape 50 de ani

Clipe de cosmar pentru Dana Savuica. Vedeta a povestit că a ajuns de urgență la spital și a fost operată de hernie de disc, după ce s-a prăbușit în casă.

Intrată în direct în emisiunea „La Măruță”, Dana Săvuică (51 de ani) a dezvăluit că s-a operat de curând de urgență.

Aceasta a trecut, recent, printr-o perioadă mai complicată.

Dana Savuică a căzut în baie și nu s-a putut mișca. Ajunsă la spital, medicii au decis să o opereze după ce au constatat că avea hernie de disc. Personalul medical i-a spus că exista riscul să-i paralizeze un picior.

“Urlam de durere, dădeam cu pumnii în pereți“

“Sunt pe calmante! Îmi tremură mâinile! Am amețeli mari! Sufăr de ceva timp de o spondiloză lombară care a dus la o hernie de disc destul de urâtă. Anul acesta mi s-a spus clar că trebuie să mă operez, dar mi-a fost frică. Sâmbătă am fugit la mare să fac niște aerosoli. Duminică m-am prăbușit acasă, în baie. Eram cu prietenul meu și cu sora mea. Amândoi s-au albit la față.

Urlam de durere, rămăsesem înțepenită! Mă durea coloana, piciorul, nervul sciatic. Urlam de durere, dădeam cu pumnii în pereți. M-au târât cu o pătură prin casă. Am chemat o Salvare de la un spital privat. Patru oameni m-au cărat. Doctorul mi-a zis: cum stai de două luni cu așa dureri? Vezi că mâine-poimâine îți paralizează piciorul! Am fost dusă de urgență la operație. Acum mi-a luat durerea cu mâna! Operația a durat două ore. Mi-a spus doctorul că am avut o hernie foarte urâtă. Trei săptămâni trebuie să stau cumințică la pat. Într-o lună voi fi pe picioare. Eu sunt femeia taifun!”, i-a povestit Dana Săvuică lui Măruță.

Vedeta a mai anunțat în direct că joi va ieși din spital.

”Într-o lună pot să fiu pe picioare, depinde mult de metabolism. Maine ajung acasa„, a conchis Dana Săvuică.

Dana Săvuică este prima româncă care a pozat în ediția locală a revistei pentru bărbați Playboy, în noiembrie 1999. Aceasta a fost căsătorită cu Răzvan Stanciu, însă au divorțat în 2016, după 25 de ani de căsătorie.

citește și...