Dan Capatos, afirmații tăioase la adresa Andreei Marin! Ce a zis prezentatorul TV

18.07.2019, 11:24
Dan Capatos a atacat-o pe Andreea Marin

Recent, Dan Capatos i-a oferit un interviu vloggerului Selly și a vorbit despre lumea din spatele micului ecran. Prezentatorul TV a răspuns și la câteva întrebări incomode și a făcut afirmații tăioase la adresa Andreei Marin. 

Vloggerul Selly l-a intervievat, recent, pe prezentatorul de la Antena 1. Cei doi au vorbit despre audiență, rating și despre colegii de breaslă. 

Potrivit Unica, întrebat dacă se bucură atunci când invitații din emisiune se ridică și înjură, Capatos a răspuns: „Nu. Nu… sunt mai multe… Dacă vorbim de prezent, nu. Și în prezent oricum, de doi am am schimbat-o (n.r.: formatul emisiunii) și nu se mai întâmplă lucruri din acestea. Ajunsesem să nu mai fac chiar orice pentru rating, că nu mai aveam nimic de demonstrat. Dacă în primii ani erai la luptă cu toți…, pe parcurs, «mi-au murit» toți concurenții, profesional vorbind, știi? Și rămăsesem singur, ai o autosuficiență, știi… nu mai ai ce demonstra, nu mai ai cu tot dinadinsul dorința asta: «Bă, să facem, să rupem! Să dregem». Oricum mergea și merge din inerție”.

„Să nu fi Andreea Marin!”

În ceea ce privește longevitatea în televiziune, vedeta de la Antena 1 are o viziune tranșantă: „Poate că și… nu știu, îmi place mie să cred că poate datorită felului meu, că nu îmi dau ochii peste cap: cum sunt aici, așa sunt și acolo. Adică, m-au întrebat mulți: «Bă, care e secretul longevității în televiziune?» Să fii firesc, să fii natural. Să nu fi Andreea Marin, să nu fi… știi? Într-un fel, pe ecran și altfel în viața reală”. 

„Eu am fost primul care s-a dus la tragedia de la Balotești”

Dan Capatos a vorbit și despre începuturile sale în presă. “La început, da, într-adevăr aveam cum aveam și la începuturi în ’92, când m-am angajat: «Dă, Doamne să pice un avion. Dă, Doamne să moară, să am ce scrie», știi? Că așa ești dacă vrei să fii competitiv. Nu e bine să fii așa, te vede Dumnezeu, că la mine chiar a picat un avion. Eu am fost primul care s-a dus la tragedia de la Balotești. (…). Cursa de Bruxelles, înainte să ajungă jandarmii să încercuiască, pentru că mașina de jandari a greșit drumul. Și eu, dintr-o nimereală am ajuns primul pe câmp acolo. Am călcat pe bucăți de mâini, pe o limbă de om, tălpi retezate, adică mi-am dat seama că poate e rău să îți dorești așa ceva. Știi cu karma, că atragi ceea ce gândești”, a mai dezvăluit moderatorul TV.