Daiana de la ‘Puterea dragostei’, noua concurentă în casa ‘Mireasa’! ‘Vreau să încerc această experiență’

18.10.2020, 16:41
Daiana de la 'Puterea dragostei', noua concurentă în casa 'Mireasa'! 'Vreau să încerc această experiență'
Daiana de la 'Puterea dragostei', noua concurentă în casa 'Mireasa'! 'Vreau să încerc această experiență'

Daiana, fostă concurentă la ‘Puterea dragostei’ în sezonul 2, a decis să își caute fericirea în alt show matrimonial. Tânăra de 23 de ani a intrat în competiția ‘Mireasa’, de la Antena 1. În ediția de sâmbătă, 17 octombrie, Daiana a pășit în casa ‘Mireasa’ și a făcut primele declarații.

Daiana a intrat în competiția ‘Mireasa’

Daiana a mărturisit că în topul preferințelor sale sunt Ștefan, David și Mihai. În plus, bruneta a spus că nu va ezita să se căsătorească dacă găsește partenerul perfect.

‘Am văzut despre ce este vorba. Vreau să încerc această experiență. Sper să mă acomodez. Dacă găsesc bărbatul perfect, care să îmi poată oferi iubirea la care eu am visat, de ce nu, mă voi mărita. Ultima mea iubire a fost acum șase luni’, a dezvăluit noua concurentă a emisiunii de la Antena 1.

În cadrul show-ului ‘Puterea dragostei’, Daiana a avut o relație cu Gabriel, însă cei doi s-au despărțit cu mare scandal. De asemenea, bruneta a avut mai multe conflicte cu Ella, fosta iubită a lui Jador.

Daiana s-a certat cu Ella la ‘Puterea dragostei’

În ultima gală a emisiunii ‘Puterea dragostei’, Daiana și Ella au reușit, într-un final, să facă pace după luni de contre explozive. Cele două concurente de la ‘Puterea dragostei’ au decis să renunțe la rivalitate și s-au îmbrățișat în fața celorlalți concurenți.

Daiana și Ella de la ‘Puterea dragostei’ au avut mai multe conflicte de-a lungul timpului, ba chiar s-au și bătut la un moment dat, în platoul emisiunii.

Sătulă de toate scandalurile, Daiana a sărit la bătaie la Ella în emisiune. Ella ar fi încercat să se apere și a încercat să arunce cu un ghiveci în Daiana, însă nu a nimerit-o.

citește și...