Cum va fi vremea mâine, în ziua alegerilor prezidențiale

23.11.2019, 13:06
Cum va fi vremea mâine, în ziua alegerilor prezidențiale
Cum va fi vremea mâine, în ziua alegerilor prezidențiale

Față de primul tur, vremea va fi total diferită mâine, în ziua celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Iată mai jos prognoza meteo, conform ANM. 

După ce a fost frig, vremea se va încălzi ușor mâine, iar cerul va fi variabil în regiunile intra-carpatice și predominant noros în restul țării. 

Prognoza meteo în Capitală 

În Bucureşti, în ziua alegerilor prezidențiale, vremea va fi mai caldă, temperaturile maxime vor fi de 8-9 grade, în timp ce minimele se vor situa în jurul valorii de 5 grade. Cerul va fi mai mult noros și trecător va ploua slab, scrie Agerpres. 

Prognoza meteo în țară 

Potrivit meteorologilor, în sudul, estul centrul țării, vremea va fi închisă, rece și se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie, local în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei și izolat în rest. 

„Duminică, pentru zona Maramureşului, a Crişanei, pentru Transilvania vorbim de o vreme în general frumoasă, pentru că maximele se vor încadra în general între 11-14 grade. Vorbim de o vreme în general frumoasă şi caldă pentru această dată. (…) Pentru regiunile extracarpatice, Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi Moldova vorbim aici, pentru Moldova, de o vreme uşor mai rece, pentru că în continuare temperaturile nu vor depăşi 6-7 grade. În Muntenia vorbim de maxime până la 10-11 grade, în Oltenia de asemenea, o vreme între 6-10 grade, vreme care să înregistreze valori în jurul normelor climatologice. Posibile burniţe, ploi slabe în zona de sud”, a spus Elena Mateescu, meteorolog, pentru DC News.

citește și...