Cum va fi vremea în următoarea perioadă! Unde va ploua

14.04.2020, 15:13
Cum va fi vremea în următoarea perioadă! Unde va ploua
Cum va fi vremea în următoarea perioadă! Unde va ploua

Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni a fost emisă de Administrația Națională de Meteorologie.

Cum va fi vremea în următoarea perioadă! Unde va ploua

În săptămâna 13.04 – 20.04.2020, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile extracarpatice, dar și ușor mai coborâte, local, în nordul țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval de timp.

Mai cu seamă în regiunile sud-vestice, regimul pluviometric va fi deficitar. În săptămâna 20.04 – 27.04.2020, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă de timp.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea vestică a acesteia.

În săptămâna 27.04 – 04.05.2020, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval de timp.

În regiunile vestice, nordice și nord-vestice, regimul pluviometric va fi excedentar, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă.

În săptămâna 04.05 – 11.05.2020, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de mediile specifice acestei perioade de timp.

În Sud-Vest, cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil deficitare, local.

 

citește și...