Cum trece Maria Cârneci peste moartea soțului său! Ce face solista de muzică populară

01.12.2019, 17:01
Cum trece Maria Cârneci peste moartea soțului său! Ce face solista de muzică populară
Cum trece Maria Cârneci peste moartea soțului său!

Moartea soțului a dărâmat-o pe Maria Cârneci! Solista de muzică populară a rămas văduvă la 66 de ani, după ce tatăl copiilor ei, Romulus Petrescu, a pierdut lupta cu viața.

Cum trece Maria Cârneci peste moartea soțului său!

Bărbatul suferea de cancer de colon de câțiva ani. El a fost înmormântat joia trecută la Cimitirul Sfântul Ilie Tesviteanul, din Pipera. Acum, artista încearcă să treacă peste moartea lui și își găsește alinarea lângă cele două nepoțele ale sale, Rose Maria și Jacqueline. Unicul ei fiu, Eduard Petrescu, i-a dăruit două minunății.

‘E fericire maximă, nu vă pot descrie în cuvinte cum este să fii bunică. Am un singur băiat care mi-a dăruit două prinţese şi nu mai pot de dragul lor. Sunt cea mai fericită bunică. Când aud de nepoţele, îmi termină sufletul, e o dragoste de ne împrăştiem. Când o aud că îmi spune «Mamia e cea mai frumoasă», eu leşin, nu mai pot’, spunea Maria Cârneci la o emisiune difuzată la postul Antena 1.

Romulus Petrescu și Maria Cârneci au fost căsătoriţi peste două decenii, iar relaţia lor dura de 36 de ani. Interpreta a preferat să-şi ţină viaţa personală departe de ochii curioşilor și nu oferea detalii din căsnicia sa. Cei doi s-au cunoscut la un concurs, iar el era directorul hotelului în care interpreta se cazase.

citește și...