Cum te descurci în bucătărie în funcție de zodia în care te-ai născut

14.06.2022, 12:21
Cum te descurci în bucătărie în funcție de zodia în care te-ai născut
Cum te descurci în bucătărie în funcție de zodia în care te-ai născut

Unora le place să petreacă mult timp în bucătărie pentru a prepara tot felul de delicatsae, altora însă acest lucru le displace total. Semnul astral sub care o persoană s-a născut poate da indicii despre cum se descurcă fiecare nativ în bucătărie, explică experții în astrologie. Iată mai jos cum te descurci în  bucătărie în funcție de zodia în care te-ai născut:

Nativilor din zodia Berbecului le place să gătească, însă detestă să petreacă foarte mult timp în bucătărie, astfel că înttotdeauna vor alege preparate cât mai ușorr de preparat. Pentru nativii din zodia Taurului, gătitul este o adevărată pasiune. Le place să petreacă timp în bucătărie și să pregătească cele mai elaborate preparate, cu care să surprindă pe toată lumea. Și nativii din zodia Gemeni sunt pricepuiți în bucătărie și le place să gătească. Încearcă mereu rețete noi și care mai de care mai siofisticate. Însă, acești nativi tind și să fie extrem de dezordonați în bucătărie, creând un adevărat haos în timp ce pregătesc preparatele.

Nativii din zodia Racului sunt bucătari înnăscuți. Sunt atât de pasionați de gătit, încât în casa lor mereu vei găsi cărți de bucate cu preparate din toate colțuirile lumii. Se străduiesc să îi răsfețe persoanele apropiate cu cele mai savuroase mâncăruri. Nativilor din zodia Leului nu le place să gătească, însă întotderauna vor căpita să aibă o bucătărie perfect utilată doar pentru a le lua ochii celor care îi vizitează. Dacă trebuie să organizeze o masă, acești nativi vor fi primii în a comanda ceva de la restaurant, doar să nu fie nevoiți să petreacă timp gătind. Nativii din zodia Fecioarei sunt pasionați de gătit, însă preferă să facă acest lucru doar atunci când le face lo plăcere, nu dacă sunt oblgați. Însă, atunci cânds se află în bucătărie, vor demonstra o foarte mare atenție și la cele mai mici detalii, impresionându-i pe cei din jur.

Cum te descurci în bucătărie în funcție de zodia în care te-ai născut. Dulciurile, punctul forte al balanțelor

Nativilor din zodia Balanței le place să arate cât de pricepuți sunt în bucătărie. Se descurcă foarte bine, iar punctul lor forte sunt dulciurile de casă, cu care își vor încânta de fiecare dată invirații. Nativilor din zodia Scorpionului le place mâncarea, dar nicidecum să gătească. Se pricep să evalueze tot felul de preparate care mai de care mai rafinate, însă sub nicio formă nu le place să fie bevoiți să gătească. Nativilor din zodia Săgetătorului le place să încerce să prepare cele mai variate feluri de mâncare, cu cele mai diverse arome, din toate colțurile lumii. se descurcă bine la gătit, însă nu prea sunt organizați în bucătărie, având nevoie mereu de un ajutor carre să strângă mizeria lăsată de ei.

Cei născuți sub semnul Capricornului preferă să gătească rar, iar atunci când o fac trebuie să fie vorba de preparate simple, care să nu le pun ă probleme. P entru nativii din zodia Vărsătorului a găti este un prilej de a împărțui mâncarea cu persoanele dragi lor. Se bucură enorm atunci când cei cu care se întâlnesc apreciază eforturile lor în bucătărie și îi complimentează pentru originalitate și creativitate. Nativilor din zodia Pești le place să stea în bucătărie doar atunci când starea lor de spirit este una bună. Dacă nu se simt bine psihic, acest lucru se va simți și în preparatele lor. În schimb, se descurcă de minune atunci când vine vorba despre decorarea festivă a unei mese, reușind să reealizeze ceva cu totul special.

citește și...