Cum te comporți atunci când te simți rușinat în funcție de zodia ta

21.06.2021, 11:47
Cum te comporți atunci când te simți rușinat în funcție de zodia ta
Cum te comporți atunci când te simți rușinat în funcție de zodia ta

Semnul astral sub care s-a născut o persoană scoate la iveală și modul în care acesta se comportă atunci când este pus într-o situație jenantă.

Unele persoane se amuză atunci când ssunt puse într-o situație jenantă, altele suntr extrem de rușinate, sunt de părere astrologii.

Nativii din zodia Berbec nu știu să își ascundă sentimentul de rușine atunci când sunt puși într-o situație jenantă. Se înroșesc la față și ar face orice să nu fie în centrul atenției din cauza situației prin care trec.

Taurii depășesc cu brio momentele jenante

despre nativii din zodia Taurului, specialiștii în astrologie susțin că știu să depășeadscă cu brio momentele jenante prin care trec. oricât de rușinoasă ar fi situația respectivă, aceștia se amuză pe seama acesteia și apoi uită imediat ce s-a întâmplat.

Dacă trec printr-o situație jenantă, Gemenii se simt extrem de rușinați pe moment. Ulterior, vor povesti amuzați prin ce au trecut.

Persoanele născute sub semnul Racului se vor simți extrem de rușinate atunci când sunt într-o situație jenantă. Nu își pot ascunde sentimentul de jenă, ajung chiar să plângă și să-și ceară scuze față de cei în preajma cărora se află.

Leii nu sunt deloc marcați de o situație jenantă

Nativilor din zodia Leului le place să fie tot timpul în centrul atenției. Chiar dacă sunt puși într-o situație jenantă, aceștia nu se vor simți rușinați, pentru că ei consideră că orice moment poate fi bun pentru ei atâta timp cât sunt în centrul atenției.

Nativii din zodia Fecioarei depășesc cu grație și eleganță momentele de jenă. se descurcă foarte bine cu momentele de rușine și vor face astfel încât să nu se mai regăsească în astfel de situații.

Balanțele nu trec prea bine peste momentele jenante. Se critică dur pentru că au ajuns să trăiască situații rușinoase, mai ales dacă acestea au avut loc de față cu alții.

Scorpionii fug de cei care i-au văzut în momente jenante

Despre nativii din Scorpion se spune că sunt printre cei mai rușinoși din zodiac. Dacă sunt puși într-o situație jenantă în public, aceștia vor face tot posibilul să fugă de cei care l-au văzut într-un astfel de moment și vor sta multă vreme departe de aceștia de teamă să nu se comenteze pe seama lor.

Dacă trec printr-un moment jenant, nativii din zodia Săgetător sunt împietriți de teama de a nu a ajunge în centrul atenției. Trec greu peste astfel de situații.

Capricornii trec cu zâmbetul pe buze peste orice moment rușinos, convins fiind că nu sunt ei singurii care s-au confruntat cu așa ceva. Sunt capabili să facă glume cu cei din jur vizavi de situația rușinoasă în care au fost puși la un moment dat.

Vărsătorii sunt foarte detașați

Când sunt puși într-o situație jenantă, nativii din zodia Vărsător sunt foarte detașați, de parcă nu lor li s-ar fi întâmplat. Ignoră complet momentul și își văd mai departe de ce au de făcut.

Nativii din zodia Pești au o atitudine diferită în situații jenante, în funcție de circumstanțe.

Uneori își cer scuze peste scuze și sunt copleșiți de sentimentul de rușine, alterorti se amuză pe seama momentului respectiv.

citește și...