Cum și-a amendat un polițist din Neamț fosta soție! Ce metodă a găsit pentru a o șicana pe femeie VIDEO

20.12.2019, 15:13

Incredibil! Un polițist din din Târgu Neamț este acuzat de fosta soție că i-a dat o amendă în trafic. Femeia susține că fostul ei partener s-a folosit de funcția sa pentru a o șicana.

Cum și-a amendat un polițist din Neamț fosta soție! Ce metodă a găsit pentru a o șicana pe femeie

Cei doi foști soți se războiesc de mai bine de 2 ani, iar acum femeia l-a acuzat că se folosește de funcția de polițist pentru a-i face rău.

Polițistul Narcis Negurici a fost filmat în timp ce o sancționa pe fosta lui parteneră datorită faptului că nu avea folii omologate. Mai mult de atât, mașina condusă de femeie ar fi fost cumpărată de el.

Luminița Negurici a povestit cum a decurs totul.

Agentul Negurici Dumitru Narcis mi-a cerut actele personale și cele ale mașinii, precum și dovada că folia de pe portierele din spate este omologată, și de asemenea, mi-a cerut ca să îi prezint cele două triunghiuri reflectorizante, trusa medicală și extinctorul. Eu știam că am folie omologată pe geamul portierelor din spate, iar pe geamurile din față nu dețin folie, deoarece mașina este prevăzută din fabrică cu geamuri cu tentă mai închisă la culoare. De asemenea, știam și faptul că dețin în momentul opririi de către agenți, trusa medicală, extinctor și cele două triunghiuri reflectorizante, dar având în vedere că am fost blocată de o mașină de poliție din care a coborât, printre alții, și fostul soț, agentul Narcis Negurici și un alt coleg care mă filma.

M-am panicat și am intrat într-o stare de șoc, declarând verbal că nu reușesc să găsesc în mașină ceea ce mi s-a cerut. Deși, repet, aveam în mașină toate cele necesare pentru ca acest control de rutină (cum a afirmat fostul soț că ar fi) să decurgă normal. Agentul Narcis Negurici mi-a aplicat o amendă de aproximativ 1.900 lei și mi-a rupt certificatul de înmatriculare al mașinii eliberându-mi o dovadă de circulație pe drumurile publice pentru 15 zile, motivând faptul că nu dețin folie omologată pe geamurile din față.

Acest lucru m-a determinat ca să nu semnez procesul verbal de contravenție, deoarece afirmațiile agentului Negurici nu erau reale, el bazându-se doar pe unele supoziții, el neavând în dotare niciun aparat pentru a verifica cele spuse de el. Eu consider că evenimentul din data de 09.10.2019 este un abuz în serviciu al fostului meu soț, agentul Narcis Dumitru Negurici, persoană de care am divorțat pe 12.01.2018, dar din cauza faptului că există deschis un proces în instanță pentru stabilirea domiciliului copilului minor rezultat din căsătoria noastră, acest personaj mă ține într-o teroare continuă. Mă urmărește, mă bruschează, mă înjură și mă jignește, de multe ori fiind la volanul mașinii de serviciu’, a povestit femeia speriată.

citește și...