Cum se va îmbrăca Andreea Bălan în ziua nunții! Artista se pregătește pentru marele eveniment

16.07.2019, 13:02
Andreea se pregătește pentru nuntă și botezul Clarei

Andreea Bălan va deveni mireasă peste două luni, așa că pregătirile pentru multașteptatul eveniment sunt în toi.

Zilele trecute, Andreea Bălan a mers la atelierul unui designer, pentru a-și alege rochia de mireasă. Potrivit Click, artista nu a optat pentru o singură ținută, ci… pentru trei. Toate vor fi realizate pe comandă și vor avea broderii cu mesajele personale ale cuplului și aplicații din dantelă și cristale, care se potrivesc cu personalitatea solistei. 

„Îmi doresc ca piesele să fie decoltate”

„Mi-am dorit ca Otilia Brăiloiu să-mi realizeze rochille de mireasă, pentru că ea nu crează doar rochii de mireasă, ci crează povești prin designul ei. Iar eu mă regăsesc în stilul Otiliei pentru că noi nu facem doar lucruri simple sau produse, oferim povești și emoții, vrem să oferim oamenilor căldură și emoție, iar lucrul asta m-a atras la Otilia și de aceea am apelat la ea și am rugat-o să îmi facă trei rochii de mireasă. Fiecare rochie va fi o poveste ce se va încadra în conceptul nunții noastre: «Nuntă și Botez în Paradis», care este inspirat din titlul show-ului meu Paradis, lansat recent. Îmi doresc ca piesele vestimentare să fie decoltate, cu volum și fluturași, și sunt sigură că aceste elemente le voi regăsi”, a povestit Andreea.

Andreea și George sunt împreună din 2015

Cele trei rochii vor fi lucrate manual din materiale prețioase precum mătasea, iar designerul Otilia Brăiloiu e foarte bucuros că va realiza ținutele: „Sunt încântată că Andreea m-a ales să îi fac rochiile de mireasă. Mă bucură mult faptul că împreună vom putea crea o poveste frumoasă încadrată într-un concept de nuntă unic. Andreea face lucrurile cu multă dragoste, pasiune și dedicare și reușește să spună povești prin muzica ei așa cum și eu aduc prin designul rochiilor și simt că este o potrivire frumoasă”. 

Deși în septembrie vor face botezul mezinei lor și nunta, Andreea și George Burcea s-au cununat pe o plajă din California în primăvara lui 2017. Cei doi și-au unit destinele în prezența nașilor și a unui preot român. Artista și partenerul său sunt împreună din 2015 și au două fiice, Ella Maya și Clara Maria.